Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΦΙΡΜΑΝΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!

ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ......
ΚΑΙ  ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ''ΚΙΝΗΣΗ'' .....ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗΣ !!!
ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ.......ΕΠΕΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.






















ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ....ΕΞΕΔΟΘΕΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΠΡΟΣ ΤΗ 
Ν.Δ. ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ....ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ !!!
Η επωνυμία του σε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ήταν για να βγει γρήγορα και παντού δημόσια
κυρίως όμως, για να διαβαστούν οι ''χαρακτηρισμοί'' των βουλευτών που τον αδειάζουν !!!
Τους αποκαλεί ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ.........
Αναφέρει όμως κάπου στο δελτίο του επί λέξει :
 '' Η συνέπεια λόγων και πράξεων χαρακτηρίζουν την πορεία μου στα δημόσια πράγματα.''
Κι εμείς πρέπει όλο αυτό το ασύλληπτο δούλεμα, να το αντέχουμε και να το επικροτούμε !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ :

«Σε όλο μου τον πολιτικό βίο στέκομαι απέναντι στο ψέμα και τον λαϊκισμό. Κι αυτό γιατί πιστεύω βαθιά ότι η πολιτική είναι άσκηση αλήθειας, αλλά και συνεχής διάδραση με τον κάθε πολίτη ξεχωριστά και με την κοινωνία στο σύνολο της. Η συνέπεια λόγων και πράξεων χαρακτηρίζουν την πορεία μου στα δημόσια πράγματα. Η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα, στη βάση της διατύπωσης ενός ριζοσπαστικού οράματος, είναι εκείνα τα στοιχεία που έχουν δημιουργήσει συνθήκες πλειοψηφικής κοινωνικής αποδοχής στα πολιτικά μου εγχειρήματα. Με αυτές τις αρχές πορεύτηκα, πορεύομαι και θα πορευτώ και το μέλλον. Και για αυτό δεσμεύομαι στους Πελοποννήσιους συμπολίτες μου, που αγκάλιασαν την πατριωτική μας δομή και αντιλήφθηκαν έγκαιρα – πριν το κεντρικό πολιτικό σύστημα ξεκινήσει να μιλά για συνεργασίες – ότι ο τόπος επιζητά την σωτηρία του πάνω και πέρα από κομματικές διαχωριστικές γραμμές και τις προσωπικές ιδιοτέλειες. Μαζί με αυτούς τους πολίτες προχωρήσαμε μέχρι σήμερα. Μαζί προχωρούμε και στο αύριο.
Στην ιστορία της πατρίδας μας, υπήρξαν πολιτικοί ηγέτες που συγκρούστηκαν με τις σειρήνες του λαϊκισμού και  διατύπωσαν ρεαλιστικά σχέδια για τον τόπο και τους πολίτες του. Η μάχη κατά του λαϊκισμού δεν είναι μια μάχη απλή. Δεν είναι εύκολη για κανέναν πολιτικό φορέα. Η μάχη κατά του λαϊκισμού , θα έλεγα, είναι μια εθνική μάχη. Μια μάχη διακομματική και πατριωτική.
Και μάλιστα σε μια περίοδο που η πολιτική κονίστρα είναι τόσο σκληρή, που τα πολιτικά πρόσωπα εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού από το πολιτικό προσκήνιο, υπό το βάρος της αδυναμίας τους να συνομιλήσουν με τους πολίτες και να δημιουργήσουν θετικό πρόσημο στην δημόσια παρουσία τους. Και αυτά τα πολιτικά πρόσωπα, προκειμένου να συντηρηθούν στην ζωή, βρίσκουν την εύκολη λύση, με ψέματα και μισές αλήθειες να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους, έστω και αν υπονομεύουν αφενός την παράταξη στην οποία ανήκουν, αλλά κυρίως το συμφέρον των πολιτών και του τόπου. Αυτά τα πολιτικά πρόσωπα, όμως, που υπηρετούν το ψεύδος και τον λαϊκισμό, έχουν αποδειχθεί πια εντελώς αναλώσιμα.
Ο λαϊκισμός δεν αγαπά τους θεσμούς. Τους αποστρέφεται.
Δεν πρεσβεύει τη συναίνεση. Γιατί τον αποδυναμώνει.
Δεν επιδιώκει τη συνεργασία. Είναι ερπετό που τρέφεται από την μιζέρια και την διαίρεση.
Είναι η υπέρτατη ώρα, όλοι μαζί, όλοι όσοι έχουμε τη θεσμική ευθύνη, να σταθούμε απέναντι σε αυτή την εθνική συμφορά. Που διατρέχει την κοινωνία και την πολιτεία, αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο. Να θεραπεύσουμε την ασθένεια του λαϊκισμού που επιτείνει τον διχασμό στην κοινωνία, γιατί από αυτόν τρέφεται. Είμαστε εδώ, να υπερασπιστούμε όσα μαζί πετύχαμε, να διεκδικήσουμε την ευόδωση όσων με κόπο ξεκινήσαμε, να κερδίσουμε αυτήν την μεγάλη εθνική μάχη».
Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.