Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ??? ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ......ΟΣΜΙΣΤΗΚΑΜΕ !!!

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΡΙΚΩΝ ΤΑΣΕΩΝ .....) ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ......ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΧΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ !!!
ΚΑΝΕΙ ''ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ'' ΓΙΑ ΤΗΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ???
Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. ΒΛΑΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ......ΣΤΗ ΝΕΑ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ???
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΙΔΗ ΕΥΗ.....ΒΟΥΛΕΥΤΗ ???




Εδώ και καιρό οι Νεοδημοκράτες που ενεργοποιούνται στα τεκταινόμενα του πολιτικού τους χώρου, μιλάνε για συμπαράταξη του σουλτάνου, με τις δυνάμεις του Λυκουρέντζου και των εκλεκτών του πολιτικών της τοπικής αυτοδιοίκησης.....με απώτερο σκοπό, να αποδυναμωθεί η δυναμική του νεοφανούς και ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ επικρατήσαντος βουλευτή ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ !!!
Δεν μπορούν να το χωνέψουν αμφότεροι , πως ένας νεοφανής νέος ιατρός, τους πήρε τα ......μπατζάκια ( για να είμαστε σεμνοί ) αφήνοντας πίσω του καταϊδρωμένους, έναν παλιό βουλευτή και την αγία κόρη του παναξίου σουλτάνου.....απάντων Νεοδημοκρατών και μάλιστα με γερά δόντια στην εξουσία του χώρου.......
Μετά την παταγώδη ήττα της κόρης του περιφερειάρχη στις τελευταίες εκλογές και την ανάδειξη του νέου ιατρού και μάχιμου αγωνιστή της Ν.Δ. κ. ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ, το μένος της αγίας οικογένειας , να συνεχίσει την πολιτική διαδρομή κι άλλο μέλος της, στο πόδι του ''παναξίου''  πατρός......θέριεψε, απ΄ ότι φαίνεται και μετήλθε πολλών εμπνεύσεων, προκειμένου να στηθεί ο μηχανισμός αποδυνάμωσης του κ. ΒΛΑΣΗ.....
Κι επειδή ο αδερφός Πέτρος, έχει μεγάλη πείρα στις ανακατωσούρες........θυμηθείτε μόνο πως προέρχεται από το ΕΚΚΕ και υπήρξε λάτρης της θεωρίας του ΜΑΟ......όστις πίστευε το : ''ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ....ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ΄΄........όπως κι αργότερα, θήτευσε στο πλάϊ του ΛΑΜΠΡΑΚΗ του ΔΟΛ.......είμαστε σίγουροι, πως η μηχανή αποδυνάμωσης του ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ, είχε σαν πρώτο στόχο, τους υποστηρικτές και πιθανά ''χρηματοδότες''  των προεκλογικών εκστρατειών του.....
Αλλιώς ΠΩΣ να ερμηνεύσουμε τον προσεταιρισμό του μεγαλοεργοστασιάρχη της ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ στη νέα Μ.Κ.Ο. της Περιφέρειας, την οποία στήνει με ταχείς ρυθμούς ο σουλτάνος....για να πετύχει την ''ΜΟΧΛΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ " ???
Μαθαίνουμε πως, έβαλε τον εν λόγω επιχειρηματία, σαν ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ στη νέα ΜΚΟ !!!!
Καθώς και τον εξ απορρήτων πρώην ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.......σαν ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ......ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ !!!
Μιλήσαμε κατ΄ ιδίαν με κάποιους παράγοντες και μερικούς εκ των προαναφερθέντων και ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.......ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !!!
Μόνο που δήλωσαν πως δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο επισήμως τίποτα........(ο νοών νοείτω !!!)
 Αν σκεφθεί κανείς τις πολιτικές αντιπαραθέσεις όλων των ανωτέρω, με τον σημερινό τους μέντορα.......κι αν αναλογιστεί πως το μέσον της σημερινής προσέγγισης, είναι ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε........που θα μοχλευθούν (!!!!!) αναρωτιέται, ΑΝ τελικά και ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ υπάρχει μπέσα, στους ''υποστηρικτές''  των βουλευτών και τους κομματικούς τους ''ΦΙΛΟΥΣ''......
Αφού μόλις γυάλισαν τα εκατομμυριάκια της ΜΚΟ......ανέκρουσαν πρύμναν οι τάχα, ψηφοφόροι και υποστηρικτές του ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ.......για το άρμα του σουλτάνου, που έχει και την διαχείρισή τους.....και που με αυτό το ατού....εξαγοράζει ψήφους για την ευειδή κόρη του....που δεν το βάζει κάτω κι ελπίζει στην βολευτική έδρα !!!
Ας θυμηθούμε τι γράψαμε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ για την ΜΚΟ, που πέρασε στα γρήγορα και με την διαδικασία του ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ στις 28 Νοεμβρίου 2016η κ. Νικολάκου :

http://orthologika.blogspot.gr/2016/11/blog-post_62.html


ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ....ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.....ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑ .....
Άντε να δούμε τι έχουμε ακόμα να απολαύσουμε, στην αρένα της μάχης για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ .......που κάποιοι επιθυμούν διακαώς να έχουν εξασφαλισμένη πάνω από τις κεφαλές τους.....
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.