Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

SOS !!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!! ΙΔΟΥ Η ''ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ'' ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ !!! ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ.....ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ......

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ......
ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ ΤΟΥ κ. ΜΑΡΑΜΠΕΑ !!!
ΕΝΩ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ !!!
ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΛΕΙ.......ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ AΠO TON MAΪO TOY 2016 !!!
ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.....ΘΑ ''ΑΘΩΩΘΟΥΝ''  ΟΙ ''ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ'' ΕΝΟΧΟΙ ???

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΤΑ ''ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ'' Η ΠΕΛΑΝ.....ΚΑΙ ΤΑ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ'' Η RAP GROUP P.C........








































Ο Δήμος Δυτικής Μάνης, είναι αυτός που μας ''έστελνε''.....με τον Πριόβολο (γνωστό τοις πάσι εργολάβο σκουπιδιών στην Αρκαδία !!!) τα σκουπίδια του, τον περασμένο Μάϊο, όταν συλλάβαμε επ΄ αυτοφώρω τον εργολάβο στην ΒΙ.ΠΕ με 2 καρότσες γεμάτες σκουπίδια που έζεχναν κι έσταζαν το απόβλητο της σαπίλας τους.....'Μερικές μέρες μετά......(26-5-2016) κι ενώ είχαμε ήδη κάνει μήνυση στον δήμαρχο Δυτικής Μάνης , εκτός από τον εργολάβο .....ο σουλτάνος, έδωσε στον Δήμο Δυτικής Μάνης, ........''ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ΄΄.......για τα σκουπίδια του !!!
'Και για πολλούς άλλους λόγους προφανείς αλλά όχι καταφανείς, που δεν είναι της παρούσης.
Χθες, ημέρα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, σε μια περιοδεία της υπογράφουσας στη Μεσσηνία, βρεθήκαμε προς της εικονιζομένης ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ, των καμμένων σκουπιδιών, μέσα στη μέση του δρόμου......πάνω στη στροφή για την παραλία της ΣΑΝΤΟΒΑΣ !!!
Λίγο πριν είχαμε αντικρύσει και φωτογραφήσει κάδους ξεχειλισμένους από σκουπίδια......και σκορπισμένα πολλά στο δρόμο.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΖΩϊΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ :



































Η εικόνα των ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ στη μέση του δρόμου, δίπλα ακριβώς από ξενοδοχειακή μονάδα (που λόγω εποχής είναι κλειστή ) ξεφεύγει από τα όρια των ανοχών, μας....ειδικά όταν γνωρίζουμε πως ΚΑΙ εργολάβο μεταφοράς έχει ο δήμος Δυτικής Μάνης......ΤΗΝ ΠΕΛΑΝ Α.Ε.
Αλλά ΚΑΙ ''διαχειριστή''  των σκουπιδιών της έχει επίσης .......της RAP GROUP P.C.
ΔΕΙΤΕ :
















Οι υπηρεσίες Περιβάλλοντος της Μεσσηνίας, του σουλτανάτου, τι έχουν να πουν επί του προκειμένου ???
Ο Περιφερειάρχης της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ τι θα δηλώσει για όλη αυτή την εγκληματική παραβίαση της ΦΥΣΗΣ και του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , υπό το άγρυπνο βλέμμα του για την.....''ΑΕΙΦΟΡΙΑ'' ???
Υπ΄ όψιν πως αυτή την εποχή, στην περιοχή, δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι, πλην ελαχίστων και το μέγιστο μέρος των σπιτιών είναι κλειστά.......





































ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ???
ΚΑΙ
ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ......ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ???
Υπάρχει κάποιος επιβλέπων αντιδήμαρχος για την καθαριότητα του δήμου της ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΝΗΣ .....ή όλα έχουν εναποτεθεί, στον αυτόματο πιλότο ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.