Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

''ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ'' ΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.......ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ !!!

Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ.......ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΓΩΓΗ Ο κ. ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!


Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ......ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ !!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.......
ΔΕΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ........
ΧΑΡΗΚΑΝ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΙΣΙΑ ......

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ήταν χθες υπόδικος κατηγορούμενος από τον κ. Θανάση Πετράκο, για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ και ΕΞΥΒΡΙΣΗ, επειδή στις 10 Απριλίου του 2012, μετά τα επεισόδια στο ΠΕΣΥΠ για την ΜΠΕ του ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ........σε συνέντευξη που είχε δώσει στα ΜΜΕ , του απέδιδε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς καθώς και την ευθύνη των επεισοδίων......

Συνοδευόμενος από την κυρία θεματική αντιπεριφερειάρχη και όλη την παρέα των μαρτύρων του και συμβούλων στο ΠΕΣΥΠ, ο.........υπόδικος (μέχρι χθες !!!) σουλτάνος του Μορέως, είχε φθάσει στο Δικαστικό Μέγαρο, από τις 11.30 το πρωί.
Όταν ήρθε η σειρά της δίκης, ο συνήγορός του κ. Πέτρος Σαμπράκος ( ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ κι έχουμε δημοσιεύσει και την σχετική ΑΔΑ σε προηγούμενο άρθρο μας !!!) ζήτησε από την έδρα, να κρίνει την δίωξη ως απαπραδέκτως ασκηθείσα, λόγω κωλυμάτων στην πληρεξουσιότητα......δηλαδή ΜΗ πλήρους κατάθεσης της αρχικής μήνυσης στην Αθήνα, μέσω πληρεξουσίου δικηγόρου !!!
Η πλευρά του κ. Πετράκου, δέχθηκε πως όντως είχε διαπιστωθεί πρόβλημα στον φάκελο της κατάθεσης, που έγινε στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ......
Έβαλε όμως βασικά θέματα επί της δικογραφίας, όπως το γεγονός πως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ - ΑΝ ΚΑΙ ΚΛΗΘΗΚΕ - ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ !!!!
Ο δικηγόρος του  σουλτάνου, αναφερόμενος σε αυτή την καταγγελία της πολιτικής αγωγής, κατέθεσε στο Δικαστήριο, πως ο πελάτης του......ΕΛΕΙΠΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΟΜΝΗΜΑ (το οποίο ο ίδιος είχε ζητήσει !!!)
Εντός του επόμενου 24 ώρου, θα δείξουμε στον κύριο συνήγορο του περιφερειάρχη ΚΑΙ τις δικές του υποχρεώσεις απέναντι στην ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.........αλλά και την ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΠΟΥ ήταν ο ''πελάτης του '' !!!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΥΦΕΡΠΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΕΠΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩ.......ΑΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΑΙ Η ΕΔΡΑ ΣΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.......
Γιατί, πέραν την φιέστας που έγινε μετά το τέλος της δικασίμου, στις κάμερες.......υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος !!!
Μπορεί η έδρα σωστά να απέκλεισε την ποινική δίωξη, λόγω τυπικών διαδικαστικών λεπτομερειών κατά την κατάθεση της μήνυσης, αλλά προς την έδρα, δόθηκαν στοιχεία που ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ......
Το γεγονός πως δεν υφίσταται θέμα πλέον ποινικής δίωξης του Περιφερειάρχη από τον κ. Θανάση Πετράκο, δεν αναιρεί τους χαρακτηρισμούς που με ευκολία εξαπολύει στον καθένα που δεν χωνεύει ο αφέντης της Τατουλονήσου !!!
Τα παραδείγματα είναι πληθώρα .........κι εμείς έχουμε και προσωπική εμπειρία  πρόσφατη !!!
Η προσπάθεια δε της κυρίας θεματικής, να υποβαθμίσει το θέμα της εξύβρισης - ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ''ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ''.......ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ - και να το επικεντρώσει στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ κομμάτι μόνο.....τη αρωγή της γνωστής και '' γνωστής της '' δημοσιογράφου........που υποβάλλει κάθε φορά, τις δέουσες ερωτήσεις (!!!!) αποδεικνύέι το μέγεθος της ευθύνης που διέπει την αιρετή εξουσία του δεύτερου βαθμού της αυτοδιοίκησης......
Συνήθως, στις πολιτισμένες κοινωνίες, όσοι εξαπολύουν βρισιές κατά των συνανθρώπων τους ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ .....για τον οποιονδήποτε λόγο, έχουν τουλάχιστον 2 εκδοχές :
είτε να πάρουν την ευθύνη των λόγων τους και να δεχθούν τις επιπτώσεις (πράγμα που ΓΛΙΤΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!)
είτε να ζητήσουν συγγνώμη !!!
ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ Ή ΕΦΕΥΡΗΜΑ......ΠΕΡΙ ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ'' ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.........ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.