Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.....ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ !!!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ....Ο ''ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΣ'' ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ !!!
ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΗΣ.......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ......
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΌΛΙΤΕΣ.....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


Με την απειλή των σκουπιδιών πάνω από τα κεφάλια μας, ζούμε εδώ και 5 χρόνια σε αυτή την δύσμοιρη πόλη, που έχει την τύχη  να φιλοξενεί και την έδρα της Περιφέρειας, που έχει τα μεγάλα σχέδια της διαχείρισης.....



















Ο δήμος πάντως, σέρνεται πίσω από τις ορέξεις του περιφερειάρχη, επίσης 5 χρόνια.....
Τώρα που ο κόμπος έφτασε στο χτένι και που ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ δεν βλέπουμε στο ορίζοντα, ούτε από Περιφέρεια, ούτε από Δήμο, αλλά ναυαγούν και όλες οι μεγαλεπήβολες εξαγγελίες του σουλτανάτου, πρέπει να δώσουν στους πολίτες σχέδιο προς εκτέλεση, γιατί δεν πάει άλλο.....
ΑΛΛΟ αν αυτό το σχέδιο, είναι εφικτό ή απλά είναι μια ακόμα εξαγγελία, από άλλα αυτοδιοικητικά χείλη αυτή τη φορά !!!
Στο χθεσινό Δ.Σ. έφεραν το θέμα της προσωρινής διαχείρισης των σκουπιδιών της Τρίπολης........στο ξεχασμένο από καιρό ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ !!!
ΕΊΧΑΜΕ αναφερθεί εκτενώς στο ΑΝΕΦΙΚΤΟ της λύσης αυτής, είχε αδρανήσει και ατονίσει το αναμάσημα του Μεγαβουνίου από τον δήμαρχο.......
ΑΛΛΑ
Τώρα που τελειώνει ο χρόνος και ναυαγούν και τα σχέδια του σουλτανάτου για ΣΔΙΤ και αποκλειστικότητες στο σκουπίδι......μεταβιβάζεται η πίεση στον δήμαρχο, ο οποίος ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ !!!
Ήρθαν οι κάτοικοι στο Δ.Σ. των γύρω χωριών, αντιδρώντες εξ αρχής σε αυτή τη λύση, αλλά η άρνηση του προέδρου του Δ.Σ. να βάλει το θέμα σε προτεραιότητα, λόγω της παρουσίας των κατοίκων, έφερε στα άκρα την ένταση, με αποτέλεσμα να διακοπεί το Δ.Σ.
Παλιά και γνωστή ιστορία η μεθόδευση της καθυστέρησης της συζήτησης των καυτών θεμάτων....ειδικά όταν παρίστανται και πολίτες !!!
ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΌΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ !!!
Όπως επίσης και ενδεικτική της ποιότητας του διαλόγου, τον οποίο αντέχουν να κάνουν.....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΌΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.....ΩΣ ΠΟΛΗ.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.