Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ - ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ- Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ (3ΕΤΗ ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ''ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ'' .....ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!
ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ, Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ......ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ !!!


Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΩΣ .....''ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ'' !!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ :




ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ

( ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ !!!)....

ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ :




Βγήκε η περιβόητη απόφαση του ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, και λέει ξεκάθαρα, πως ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ και η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, έχουν καταδικαστεί σε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ με ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ
ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Λόγω της μεροληπτικής ανάθεσης εργασιών σε ΜΜΕτης αρεσκείας τους,  την ίδια ώρα που στερούσαν εντελώς το δικαίωμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , την εφημερίδα της Καλαμάτας, με την μεγαλύτερη κυκλοφορία.
Η απόφαση αναφέρει επί λέξει : ''....με απόφαση του πρώτου και υπογραφή της δεύτερης......'' στα επίμαχα σημεία, που αναδεικνύει την ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και των δύο, λόγω της μεροληπτικής επιλογής των ΜΜΕ για ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, που από το Νόμο υποχρεούνται να δίνουν ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ !!!
Aς περιμένουμε να δούμε αν θα ακολουθήσει νέα επιθετική συνέντευξη κατά πάντων, τώρα που είναι δεδομένη η απόφαση και σε ενεργοποίηση οι ποινές που επέβαλε !!!
Από όσο πολύ καλά γνωρίζουμε, η λεκτική επιθετικότητα, είναι το μεγάλο ατού του σουλτάνου, όταν πιέζεται από τις ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ και τις ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ !!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΣΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ''ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ SUPER " ΕΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!
Το μόνο που ακούγεται είναι πως ''ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ SUPER''.
Eπίσης ακούγεται και για πρώτη φορά η ΑΠΕΙΛΗ περί ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.......από το στόμα του μετέπειτα ΜΗΝΥΘΕΝΤΟΣ Περιφερειάρχη, από την ιδιοκτήτρια του blog !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.