Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΤΗ ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!! 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ Ο....''ΜΥΘΟΣ'' ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ , ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ !!!

ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΚΤΩΛΟΥ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΕ, ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ''ΕΞΟΔΑ''.......ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ !!!


























Στον απολογισμό της ΜΥΘΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.......τα έξοδα που έγιναν και πιστοποιούνται εγγράφως από το σουλτανάτο, είναι της τάξεως των 6 εκατομμυρίων ευρώ...πλην κάτι ψιλά !!!
Τουτέστιν, την ώρα που ο λαός της ΕΛΛΑΔΑΣ, διάγει ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ψηφισμένη και διαπιστωμένη από τη.....Βουλή, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ξοδεύει αφειδώς απίστευτα ποσά....ΜΥΘΙΚΑ ΠΟΣΑ, για να υλοποιεί το πακέτο ''ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ''  που δεν είναι άλλο, από μια καλοστημένη επιχείρηση, ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΕΣΤΕΣ.
ΔΩΡΕΑΝ για τουσ συμμετέχοντες φυσικά !!!
6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ.....ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΏΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΆΤΟΥ.....
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ''ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε.'' ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΠΑ !!!
Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ !!!

 Υποτίθεται πως η συμμετοχή (μας) στις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΕΣΥΠ (ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ !!!) σκοπό έχει την προώθηση των πλεονεκτημάτων της Πελοποννήσου και την προβολή της , όπως και των προϊόντων της.....




Το γεγονός πως τα ασυναγώνιστα προϊόντα της, όπως το ΛΑΔΙ, αφέθηκαν στην καταστροφική δίνη της ασυνεννοησίας και αδιαφορίας των ''υπηρεσιακών παραγόντων''.....κι έμειναν χωρίς προληπτικούς ψεκασμούς , με αποτέλεσμα την φετινή πανωλεθρία, δεν εξετάζεται φυσικά, ούτε λαμβάνεται ως μια εκ των παραμέτρων της αξιολόγησης αυτών των ασύδοτων εκδρομών παντού !!!
Αν μη τι άλλο λοιπόν, μερικές κυρίες σύμβουλοι και θεματικές ακόλουθοι.....έχουν χορτάσει αναψυχή και σουλάτσα ανά τον κόσμο, ενώ για τα θέματα που άπτονται της ασφάλειας, της Υγείας και της ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των πολιτών ( π.χ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!! )....ψηφίζουν πάντοτε Τρικούπη !!!
Η καλοπέρασή τους, τις /τους ενδιαφέρει περισσότερο κι από την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ τους αποστολή, για την οποία ορκίστηκαν και στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ......
Να υπηρετούν τον λαό....ορκίστηκαν....
ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ '' ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ '' ΓΙΑ ΤΗΝ  - ΤΑΧΑ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ.....Ή ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ !!!
Αν κάνουμε ''λάθος'' και δεν έχουμε αντιληφθεί το μέγεθος της συμβολής αυτής της κατασπατάλησης χρημάτων στην αναψυχή και την αυτοπροβολή μερικών εκλεκτών του σουλτανάτου........ας βγουν στην ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ οι ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΙ πίνακες της ΑΠΟΔΟΣΗΣ στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ και τις ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.......από όλο αυτό το πάρτυ των εκατομμυρίων που στήνεται για τον ΜΥΘΟ που εμπνεύστηκαν οι μέντορες !!!
Κι επειδή πρέπει δεοντολογικά, να στηρίζουμε Ο,ΤΙ δημοσιεύουμε και με .....ΕΙΚΟΝΑ , δείτε μερικές σημερινές εικόνες του ΜΥΘΟΥ , που τον προβάλουν στις εκθέσεις μόνο με συγκεκριμένες φωτογραφίες ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :

 Ο .....ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ .....ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ !!!



 ΚΙ Ο.....ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.