Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΦΟΔΣΑ : ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ......ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ???

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ???
ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΘΕΣ , ΜΕ ΑΙΤΙΑ....ΤΗΝ ''ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ '' ???
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΠΕΣΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΜΠΕ ???
ΠΟΙΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ''ΛΑΓΟΣ''  ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ???




Καμία ενέργεια δεν έχει κάνει ακόμα ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ  πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ 
κ. Γιάννης Γρυπιώτης, για να ορίσει την διενέργεια ΕΚΛΟΓΩΝ στον ΦΟΔΣΑ , για την ανάδειξη νέου προέδρου, γεγονός το οποίο θα έπρεπε να είχε λάβει χώρα ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ !!!
ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ δεν έχει, βάσει του Καλλικράτη και της κειμένης νομοθεσίας, όπως αναφέρουν πολλοί ερωτηθέντες δήμαρχοι, να καθυστερεί τις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.....και να παίρνει αποφάσεις για τον ΦΟΔΣΑ και για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΝ Ή ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ του ΠΕΣΔΑ και της ΣΜΠΕ !!!
Όταν είχε παραιτηθεί ο πρώην πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. ΑΝΔΡΙΚΌΠΟΥΛΟΣ, ο προσωρινός πρόεδρος κ. Γρυπιώτης, ανέλαβε την υποχρέωση, να οδηγήσει τον ΦΟΔΣΑ σε εκλογές ΑΜΕΣΑ !!!
Αντί αυτού, ο ίδιος κωλυσιεργεί ( ΤΗ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ???) και δεν προχωράει σε εκλογή προέδρου, ενώ προβαίνει σε λήψη αποφάσεων ή ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΙΛΗΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ......ως έχει υποχρέωση, με απώτερο στόχο το κμφούζιο, σχετικά με τηννέγκριση του ΠΕΣΔΑ και της ΣΜΠΕ.....
ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ επίσης δεν έχει κάνει, να ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ.......ΟΠΩΣ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ, ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΚΟΥΛΙΟ 2016 !!!!
ΌΛΑ αφέθηκαν στην τύχη που βολεύει τον σουλτάνο και το ανύπαρκτο ΣΔΙΤ του....και σέρνεται η υπόθεση της ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΟΙΩΘΕΝΤΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.....με τρόπο ιδιαίτερα προκλητικό....αν όχι ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!
ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ......ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΙ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ???
ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.