Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΔΣΑ.....ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ !!!

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ - ΕΝΤΕΛΩΣ ''ΤΥΧΑΙΑ'' - ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο ΦΟΔΣΑ........ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ !!!
ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ......ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ .....
ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ.....
ΛΑΓΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ???
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΔΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ .


 Eδώ και κάμποσους μήνες γράφουμε για τον πραγματικό ρόλο μερικών δημάρχων, που παριστάνουν τους αντιδρώντες στο ανύπαρκτο ΣΔΙΤ (αφού ΔΕΝ υπήρξε ποτέ η μια εκ των δύο εταιρειών που το έστησαν !!!), την ίδια ώρα, που ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ........ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΛΙΣΕ .....ΑΛΛΑ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΔΗ ΛΗΦΘΕΙΣΕΣ !!!


Ξέρουμε τον αληθινό ρόλο των δημάρχων, που βγαίνουν κάθε τόσο στην δημοσιότητα και ρίχνουν βολές κατά Περιφέρειας ενώ δουλεύουν γι΄ αυτήν και στοχεύουν ''στα ευρουλάκια'' όπως τους λέει και ο ίδιος ο σουλτάνος, όταν θυμώνει μαζί τους.....(υπάρχουν δημόσιες δηλώσεις του με φρασεολογία ανάλογη ή και χειρότερη, μετά τις οποίες, πάντα οι δήμαρχοι ανακρούουν πρύμναν από τις αντιστάσεις τους !!!)
Ας αποφασίσει επιτέλους ο ΦΟΔΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΔΟΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ???
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ???
ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ή ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ???
Για να θυμηθούμε τι ακριβώς έχει συμβεί σχετικά με το ΣΔΙΤ και τα σκουπίδια :
Τον Ιούλιο οι δήμαρχοι κι ο ΦΟΔΣΑ πήραν μια ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΔΙΤ κι ενάντια στις μεθοδεύσεις της Περιφέρειας......και ψήφισαν τον ΠΕΣΔΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ο μελετητής του ΦΟΔΣΑ είχε φτιάξει έναν ΠΕΣΔΑ κοπτοραπτική του ΣΔΙΤ !!!)
Τον Αύγουστο ανακάλυψαν κάποιοι δήμαρχοι, πως στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ΔΕΝ πήγε ο ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΕΣΔΑ. αλλά η αρχική του εκδοχή ......'ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ.....ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ !!!
Προσωρινός πρόεδρος ανέλαβε ο κ. ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ δήμαρχος ΕΥΡΩΤΑ.....
Τότε έγιναν μερικά ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ από 5 δημάρχους !!!
Υποτίθεται πως αυτό ήταν το τελικό σημείο τριβής μεταξύ τους κι αν δεν συμμορφώνονταν άμεσα, θα ακολουθούσαν ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ !!! (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΣΙΚΑ !!!)
Αργότερα ΞΑΝΑ ανακάλυψαν πως ο ΠΕΣΔΑ που είχε βγει στην ΔΗΜΟΣΙΑ διαβούλευση ΔΕΝ ήταν ο τροποποιημένος που είχε ψηφιστεί ΟΜΟΦΩΝΑ, αλλά ο αρχικός !!!
ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΟΝ.....ΜΕΛΕΤΗΤΗ !!!
Ο οποίος μελετητής, περιέργως (???) είχε εξαφανιστεί από το χάρτη !!!
Το Φθινόπωρο, εμφανίστηκε κοινή ΕΙΣΗΓΗΣΗ των ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ των 2 αρμοδίων υπουργείων ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ , που αφορούσε τα σκουπίδια της Πελοποννήσου, ενέκρινε τον ΠΕΣΔΑ .....ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.....ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΔΙΤ !!!
Αυτό συνέβη επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΦΟΔΣΑ με τον ΔΟΤΟ πρόεδρό του τον κ. ΓΡΥΠΙΩΤΗ, έκανε αυτό που όφειλε, δηλαδή να αποστείλει ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!
Επίσης ο κ.Γρυπιώτης , επειδή είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ , είχε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να οδηγήσει εντός ελαχίστου χρόνου, τον ΦΟΔΣΑ  σε εκλογές ΠΡΟΕΔΡΟΥ ....
Μέχρι τώρα, ούτε συνεδριάζει, ούτε το αναφέρει (πλην μόλις τώρα στο αναρτηθέν ΒΊΝΤΕΟ !!!) ούτε φυσικά έχει κινήσει τις διαδικασίες, αφού οι προταθέντες από την απαρτία του ΦΟΔΣΑ για πρόεδροι ......ΔΕΝ είναι αρεστοί στον σουλτάνο !!!
Αν δεν έχουν έτσι τα πράγματα, ας βγει σε μια συνέντευξη τύπου ο κύρος ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ κι ας μας δηλώσει ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ στο θέμα των σκουπιδιών και του ΠΕΣΔΑ ???
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ???
ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ???
ΟΤΑΝ Ο ΦΟΔΣΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ???
''ΛΑΓΟΙ'' ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ???
Στις εκλογές που θα έρθουν τι θα έχουν να πουν στον κόσμο, που τον βουλιάζουν στο σκουπίδι, επειδή τα έχει μπήξει ο αφέντης τους, γιατί δεν του γίνεται η χάρη και δεν τον αφήνουμε να κάνει ό,τι σχεδιάζει με τους εργολάβους του στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ???
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ....ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ.....
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΔΑ.....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ !!!
ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.....ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.....



ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ :

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26515&subid=2&pubid=114232216

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.