Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.....ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ''ΦΥΛΗ''.....


H KΥΡΙΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ.....ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ....





Ενημέρωση -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Στο νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική ( ΠΕΣΔΑ ) , το Μαύρο Βουνό στο Γραμματικό θα είναι ο δεύτερος (με ''πρώτη'' την πολύπαθη Φυλή) «νόμιμα αδειοδοτημένος χώρος» υποδοχής απορριμμάτων της Αττικής.
Η σημερινή πολιτική της Π.Α. σε σύγκριση με τις προεκλογικές δηλώσεις της κ. Δούρου έχουν μεγάλη σημασία στην περιγραφή του γενικού προβλήματος της χώρας μας καθώς
φανερώνει (και στους πλέον ‘’διστακτικούς’’) ότι όλοι οι διαχρονικοί μηχανισμοί διαφθοράς , διαπλοκής και κακοδιοίκησης που έφεραν την χώρα μας σε αυτή την κατάντια έχουν πλήρως ενσωματωθεί στην σημερινή ‘’κυβέρνηση σωτηρίας’’ στερώντας της και τα τελευταία απομεινάρια του κάποτε περιβόητου ηθικού της πλεονεκτήματός στην συνείδηση της κοινωνίας.
Χαρακτηριστική είναι η υπό-περίπτωση του ΧΥΤ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - Γραμματικό όπου οι ''σημερινοί διοικούντες’’ θεωρούν βασικό τους εργαλείο την ‘’παραπλανημένη’’ τελευταία απόφαση του ΣτΕ την οποία και παρερμηνεύουν περαιτέρω προβάλλοντάς την ως ουσιαστική απόρριψη της ύπαρξης των συνθηκών αποκλεισμού (ρέματα, ρήγματα, υδροφορία κ.α.)
Σας ενημερώνουμε ότι το Ταμείο Συνοχής ,από τις 14/04/15, έχει απ εντάξει ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ το έργο ως μη σύννομο με την περιβαλλοντική νομοθεσία.
Σε αυτό το δεδομένο η Περιφέρειας Αττικής, το Υπουργείο Οικονομικών και οι ''λοιποί''
αντιδρούν με δύο τρόπους,
α/ Αποκρύπτει αυτό το δεδομένο από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ( ο Ελληνας φορολογούμενος είναι ο μοναδικός, πλέον, χρηματοδότης......το ξέρατε?)
και
β/ Προσπαθεί να μεταπείσει το Ταμείο Συνοχής με επίσημα έγγραφα που η αντίθεσή τους με τις προεκλογικές (και όχι μόνο) δηλώσεις και δελτία τύπου της κ. Δούρου θέτουν νέες σταθερές για την μέτρηση της υποκρισίας, της ασέβειας και της προδοσίας.
Διαβάστε παρακάτω ένα μικρό δείγμα του ''τι δήλωνε'' η κ. Δούρου προεκλογικά.
Οι δηλώσεις της κας Δούρου το Μάρτιο του2014.
«…Η περίπτωση του Γραμματικού είναι αποκαλυπτική. Αποκαλύπτει μια αλήθεια. Ότι το σημερινό σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων παράγει σκάνδαλο. Όπως αυτό της χωροθέτησης του ΧΥΤΑ Γραμματικού πάνω σε ρέμα».
« Οι ευθύνες του απερχόμενου Περιφερειάρχη όπως και του ΥΠΕΚΑ, σχετικά με τις σοβαρότατες παραβάσεις στη χωροθέτηση και στην κατασκευή του ΧΥΤΑ Γραμματικού που καθιστούν το έργο επικίνδυνο για το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής των πολιτών, είναι τεράστιες». « Ειδικότερα, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, ως κύριος του έργου, οφείλει άμεσα: Να σταματήσει κάθε εργασία που έχει σχέση με την κατασκευή του ΧΥΤΑ Γραμματικού, ενός έργου που αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνο για την υγεία των πολιτών και το περιβάλλον».
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
10/11/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.