Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΟΥΡΟΥ !!! ΤΟΝ ΓΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ !!!




ΛΟΝΔΙΝΟ  07-10-2016





Αξιότιμε κύριε Σωτηρόπουλε !!!!


Τι θα γίνει το ευλογημένο ??? Θα πάρουμε επιτέλους απάντηση για τα παρακάτω σχετικά ??????
Αν ΝΑΙ πότε ??? Αν  ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ??????????



1)       149093/263/3-08-2016/Καταγγελλόμενα για τον ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
2)       149099/264/3-08-2016/Ερωτήματα που εκκρεμούν από την Ε.Ε.Α.Α
3)       149110/265/3-08-2016/Αίτημα προς την Περιφέρεια και τον Ε.Δ.Σ.Ν.Α για τα Α.Σ.Α



Σύμφωνα με το άρθρο 179 παρ. 2 του Ν.3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση από τις υπηρεσίες, τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας και διαμεσολαβεί για την επίλυση των σχετικών προβλημάτων, ενώ είναι υποχρεωμένος να απαντά εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός τριάντα (30) ημερών στους ενδιαφερόμενους.

Με ΤΙΜΗ


ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ




ΥΓ 1  - Και μου το λέει ο Director μου σε υποθέσεις της εταιρίας μου !!! "Follow Up" έκανες ???

ΥΓ 2 -- Κλείνουν τα μάτια μου -- Καληνύχτα


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ,........ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ :

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ <spe@patt.gov.gr>
Date: 2016-08-05 10:28 GMT+01:00
Subject: RE: ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ 5/2016 ( !!!!! ) ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ?? ΠΡΟΣ --> Γραφείο Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη ---> ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
To: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ <oxistoxyta02@gmail.com>



Αξιότιμε κύριε,


Σε συνέχεια του από 3-08-2016 μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο αναφέρετε τρεις καταγγελίες τις οποίες υποβάλλατε μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας του Συμπαραστάτη του Πολίτη στις 22-06-2016 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από έλεγχο στο αρχείο υποβληθέντων καταγγελιών στο Γραφείο μας προέκυψε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είχαν παραληφθεί από το Γραφείο Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη κ της Επιχείρησης.

Σε συνεργασία με την Δνση Διαφάνειας κ Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ανακτήθηκαν οι εν λόγω καταγγελίες οι οποίες έλαβαν τους κάτωθι αριθμούς πρωτοκόλλου:
1)       149093/263/3-08-2016/Καταγγελλόμενα για τον ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
2)       149099/264/3-08-2016/Ερωτήματα που εκκρεμούν από την Ε.Ε.Α.Α
3)       149110/265/3-08-2016/Αίτημα προς την Περιφέρεια και τον Ε.Δ.Σ.Ν.Α για τα Α.Σ.Α

Σύμφωνα με το άρθρο 179 παρ. 2 του Ν.3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση από τις υπηρεσίες, τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας και διαμεσολαβεί για την επίλυση των σχετικών προβλημάτων, ενώ είναι υποχρεωμένος να απαντά εγγράφως ή ηλεκτρονικά εντός τριάντα (30) ημερών στους ενδιαφερόμενους.




Με τιμή,

Βασίλης Σωτηρόπουλος
Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης
Περιφέρεια Αττικής


ΚΙ ΕΝΩ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ.....ΚΙ ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ E MAILS ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ  ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ E MAIL :


2016-10-07 8:24 GMT+01:00 Συμπαραστάτης του Πολίτη & της Επιχείρησης <spe@patt.gov.gr>:
Kύριε Γκίκα,

Σύμφωνα με τον Κώδικα Λειτουργίας του Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, η υποχρέωση απάντησης 30 ημερών αφορά τον ίδιο σε σχέση με την διαμεσολαβητική του παρέμβαση. Συνεπώς, η εν λόγω ενέργεια έχει πραγματοποιηθεί και η δική μας αρμοδιότητα έχει ασκηθεί εμπρόθεσμα. Αυτό που αναμένετε δεν είναι από τον Συμπαραστάτη, ο οποίος έχει ασκήσει το καθήκον διαμεσολάβησής του, αλλά από την υπηρεσία προς την οποία έχει σταλεί η διαμεσολάβηση.

Η συνεχιζόμενη κατάχρηση της επικοινωνίας με την υπηρεσία μας, η οποία αποδεικνύεται από την εκ μέρους σας διαρκή κοινοποίηση σε σειρά αναρμόδιων αποδεκτών των μηνυμάτων σας, μας οδηγεί στην εφαρμογή του άρθρου 4 του Ν.2690/1999, κατά το οποίο δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε σε αιτήματα που επαναλαμβάνονται καταχρηστικώς.

Συνεπώς, η επικοινωνία μας μαζί μας περατώνεται πλέον και δίνουμε εντολή στην Διεύθυνση Πληροφορικής να μπλοκάρει την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ώστε να μην παρενοχλείτε άλλο το πληροφοριακό σύστημα της Περιφέρειας Αττικής.

Με τιμή,

Βασίλης Σωτηρόπουλος
Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης
Περιφέρειας Αττικής.


ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΙΚΑΣ :


                                                     Λονδίνο   07-10-2016





Αξιότιμε Κύριε Σωτηρόπουλε,



Χαιρετίζω την Γενναία ΣΑΣ απόφαση να μπλοκάρετε την ηλεκτρονική μου διεύθυνση. Καιρός ΔΕΝ ήταν ?? Μεταξύ μας τώρα και πολύ με αφήσατε !!!!


Για αυτό λοιπόν, Ρητή εντολή για εφαρμογή του άρθρου 4 του Ν.2690/1999.
Βέβαια ΕΓΩ ως Πολίτης που πέρα από Υποχρεώσεις έχω και Δικαιώματα. Έτσι θέλω να πιστεύω.
Ποια εφαρμογή και ποιανού  άρθρου να ζητήσω να εφαρμοστεί τώρα που ΟΛΑ αυτά τα ερωτήματα που σας θέτω, και που πρέπει να απαντηθούν με έχουν συνδέσει οι Αρμόδιες Υπηρεσίες κανονικά με Κάιρο ???

Θα συμφωνήσετε ΟΤΙ είναι τέτοια τα ερωτήματα που έχουν τεθεί, και που αμφιβάλω αν ποτέ απαντηθούν,  πόσο δε άλλωστε από Κυβέρνηση της Αριστεράς. ( Ζήτω ο Σύριζα )

Αν ποτέ απαντήσουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες που έχουν τεθεί τα ερωτήματα, και επειδή με έχετε μπλοκάρει την ηλεκτρονική μου διεύθυνση  μη ξεχάσετε να  μου στείλετε τις απαντήσεις Ταχυδρομικώς. Το κόστος θα το επιβαρυνθεί η αφεντιά μου.


Ομολογώ ΟΤΙ με κκ. ΣαμαροΒενιζέλους Κυβέρνηση, και με κ. Σγουρό, και ενώ οι ενοχλήσεις μου ήταν αφόρητες. Ποτέ δεν έλαβα τέτοια απάντηση από την Περιφέρεια Αττικής.
 Για πολλοστή φορά. Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ.


Κύριε Σγουρέ έλα πίσω !!! Θεέ μου που φτάσαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Καληνύχτα Ελλάδα





Δεν βαριέσαι !!! Οικονομία στις λέξεις θα κάνουμε ? Βάλε και μια «Εκτίμηση»


ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α. ΓΚΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.