Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!

ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΗΧΥ !!!
ΑΘΩΩΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΚΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΧΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ, ΠΟΥ ''ΕΝΟΧΛΗΣΕ''  ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΑΡΓΕΙΤΑΚΟ !!!
ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ''ΜΠΡΑΒΟ''  ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΚΗΣ.....ΚΑΙ 6 ΩΡΕΣ ΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ .....



Από τις 22 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η δίκη του Σταύρου Αργυρόπουλου, πολίτη της Σπάρτης και επιχειρηματία, και νυν δημοτικού συμβούλου, που εξελίχθηκε σε μια δίκη ΠΟΛΙΤΙΚΗ , με οσμή παραπλάνησης της Δικαιοσύνης, από τον μηνυτή και κατήγορο κ. Αργειτάκο, δικηγόρο και πρώην δήμαρχο Σπάρτης.
Μαζί με τον κ. Αργυρόπουλο, δικαζόταν και η εκδότρια της εφημερίδας ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, επειδή δημοσίευσε τις 30 ερωτήσεις που έστειλε με e mails  ο πρώτος, σε μερικούς διαδικτυακούς του φίλους, παραμονές των εκλογών του 2014, και πριν την δεύτερη Κυριακή που έκρινε το αποτέλεσμα του δήμου Σπάρτης.
Οι 30 αυτές ερωτήσεις ( τις οποίες έχουμε δημοσιεύσει σε προηγούμενο άρθρο μας ) ήσαν οι εύλογες ερωτήσεις ενός ευαισθητοποιημένου και ενεργού πολίτη, με το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών και αφορούσαν ΟΛΕΣ στην διαχείριση που είχε κάνει ο πρώην δήμαρχος κ. Αργειτάκος, επί της θητείας του.
Ο οποίος ΟΥΔΕΠΟΤΕ απάντησε καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στον πολίτη, ούτε έκανε κάποια άλλη κίνηση υπεράσπισης του εαυτού του, από ό,τι υποτίθεται πως τον πρόσβαλε.....πλην εξάντλησε το χρονικό όριο των 90 ημερών, που δίνει ο νόμος, από την δημοσίευση και τότε υπέβαλε μήνυση κατά των 2 ανωτέρω, για συκοφαντική δυσφήμηση !!!
Η διεξαγωγή της δίκης ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ,με τα δικονομικά τερτίπια της πλευράς των μηνυτών, κατέληξε να εξελιχθεί σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΚΗ, να εξαντληθούν όλες οι πιθανές εκδοχές των προθέσεων και των σκοπών του ....πολίτη που ζητάει απαντήσεις από τον δήμαρχό του (!!!!!) να δοθούν εξηγήσεις για πράγματα εξόφθαλμα προκλητικά, όπως για το ΠΟΣΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ( ΕΛΕΟΣ !!!!) έως και για το ΓΙΑΤΙ έπρεπε προεκλογικά, να κρίνει ο υποψήφιος (τότε) ΝΥΝ σύμβουλος σήμερα κ. Αργυρόπουλος, πως πρέπει να πάρει δημόσια απαντήσεις για το ξόδεμα 700.000 ευρώ για μια ΜΕΛΕΤΗ έργου που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, αλλά ο υπεύθυνος και μηνυτής, ένοιωσε ''προσβεβλημένος'' επειδή τον ρώτησε ο δημότης του !!!
Ακούσαμε απίστευτες ερωτήσεις και κατηγορίες για τον κ. Αργυρόπουλο, από τον μηνυτή του, ακούστηκαν ανήκουστοι συνδυασμοί ακόμα και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του, ως ''ενοχοποιητικοί''  κατά την κρίση του κατηγόρου, αποδόθηκε στον κ Αργυρόπουλο ακόμα και μεθοδευμένη στόχευση σχετικά με τον χρόνο της δημοσίευσης.......ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ......
ΕΥΤΥΧΩΣ οι κύριοι δικαστές, κυρίως μετά την απολογία του κατηγορουμένου, αλλά και την αγόρευση των δικηγόρων υπεράσπισης, που ομολογουμένως αποτέλεσε σταθμό της δικονομίας (!!!) για τα επιχειρήματα που προέβαλαν και την τεκμηρίωση τους, αντελήφθησαν άμεσα την προσπάθεια φίμωσης του δημόσιου λόγου, και της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, μέσα από αυτή τη μήνυση, που έγινε με έωλες όλες τις παραμέτρους της, κι έβγαλαν ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ !!!
Η συγκίνηση του ακροατηρίου, που παρακολουθούσε ανελλιπώς όλες τις μέρες την πολύκροτη δίκη, ήταν πρωτόγνωρη , αφού ενθουσιασμένοι όλοι, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ''ΜΠΡΑΒΟ''  ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ !!!
Μια ακόμα ΛΑΜΠΡΗ σελίδα ανεξαρτησίας, ελευθερίας και αδέκαστης κρίσης, για τους νέους δικαστές των Ελληνικών Δικαστηρίων, γράφτηκε σήμερα, στη ΣΠΑΡΤΗ !!!
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΑΣ !!!
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.