Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

''ΞΕΧΑΣΑΝ'' ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ !!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ....Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ - ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.....ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ !!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ , ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ !!!
ΟΙ Γ.Γ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ .....
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ???
ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ???



Απορίες γεννά το νέο συμβάν, που διαπιστώθηκε χθες το πρωί στην σύσκεψη των Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, που έγινε στην Αθήνα στο ΥΠΕΚΑ με τους Δημάρχους των μεγάλων δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Από τις δηλώσεις των Γ.Γ. οι παρευρεθέντες, διεπίστωσαν, πως ΚΑΙ αυτή τη φορά, τα υπουργεία αγνοούσαν την ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ , όπως κατοχυρώθηκε μετά τις μαραθώνιες συνεδριάσεις του ΦΟΔΣΑ τόσο το καλοκαίρι, όσο και στις αρχές Σεπτεμβρίου 2016, όπου επήλθαν ΟΜΟΦΩΝΑ τροποιήσεις του, για την κατοχύρωση της άρνησης του ΣΔΙΤ και της ΤΕΡΝΑ και της καθολικής αποδοχής της τοπικής διαχείρισης των Α.Σ.Α. στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Οι Γενικοί Γραμματείς, έσπευσαν στην υπογραφή του κειμένου - ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ - που δόθηκε εντέχνως και εν τω άμα στην δημοσιότητα , αναφερόμενοι σε ΣΔΙΤ και ελάχιστες εγγυημένες ποσότητες, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ .....ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ !!!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΤΕ !!!
ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 289/22-8-2016 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ !!!
ΔΗΛΑΔΗ Σ΄ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ !!!!!
Και προχώρησαν στην έγκριση αυτού που είχαν στην διάθεσή τους, και ήταν το ''προβοκατόρικο''  που καταγγέλθηκε δημόσια και σκληρά, στην τελευταία συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ, για να μη χαθούν οι προθεσμίες δυνατότητας χρηματοδότησης του έργου ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ Α.Σ.Α. ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ''  από την Ε.Ε.
Αυτό δήλωσαν στα στελέχη των δήμων που είχαν την συνάντηση μαζί τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ Γ.Γ. ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΕΩΝ :


ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναφέρεται στην ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ που ελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2016 και ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ το προβοκατόρικο κείμενο , που δεν είχε ''διορθωθεί από λάθος του μελετητή.....''
ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ???

ΗΔΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΕΣΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ '' ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ '' ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ !!!
Το ερώτημα λοιπόν που ΚΑΙΕΙ είναι το εξής :
ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ ???
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΡΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ''ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ''  ΤΟΥΣ ???
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ???
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.