Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.....
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ.....Ή ΑΦΕΛΕΙΑΣ.....
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ......ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ Ο ΠΕΣΔΑ ΓΙΑ.....ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ !!!


Εκείνο που ΔΕΝ έχουμε αξιολογήσει αρκούντως, στον μέχρι τώρα ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ και της σύνταξης και έγκρισης του ΠΕΣΔΑ , από τον ΦΟΔΣΑ , είναι το νομοθετικό πλαίσιο που κατοχυρώνει τον ΠΕΣΔΑ, και που περνάει από το ΠΕΣΥΠ !!!
Με άλλα λόγια, παρ΄ όλες αυτές τις μάχες για να περάσει το ΟΜΟΦΩΝΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ) και να φτάσει μέχρι τα Υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, ως ο επίσημος σχεδιασμός ο ψηφισμένος από ολόκληρο το σώμα των Δημάρχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η τελευταία ΜΑΧΗ θα δοθεί σε χρόνο μέλλοντα, ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΑ......όπου θα έρθει - ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ !!!- πάλι ο ΠΕΣΔΑ, προς ψήφιση από το ΠΕΣΥΠ !!!
Αν λοιπόν μέχρι τώρα, ζήσαμε σκηνές απείρου κάλλους με την διολισθαίνουσα προβοκάτσια, να ΜΗ περάσει η τοπική διαχείριση των σκουπιδιών και την πάρουν οι Δήμοι.......κι ΑΝ κατάφεραν όσοι αγωνίστηκαν με νύχια και με δόντια, να περάσει στους υπουργούς ο ΠΕΣΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ......
Σκεφθείτε τι θα γίνει, όταν θα έρθει ο ΠΕΣΔΑ μέχρι το τέλος του χρόνου, για να περάσει από το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του σουλτανάτου !!!
Βέβαια, αν αρχίσουν τις κόντρες και τις αντιδράσεις οι προσκείμενοι του σουλτάνου, τότε θα κινδυνεύσει να ΧΑΘΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ???
Θα προτιμήσει να συνταχθεί με την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του ΦΟΔΣΑ ???
Ή 
ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΣΑ - ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ - ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ???
ΙΔΩΜΕΝ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.