Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ....... ΓΙΑ ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟ !!!

43,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΟ ΤΟ Ε.Α.Π. (ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΟΡΟ = ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟ)
ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ !!!
ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ''ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ''  ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ''ΘΑ''  ΓΙΝΟΥΝ !!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ....Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ........ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ !!!









ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ 43,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ (ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ) ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ......ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ........
Στα ανωτέρω αναφερόμενα ποσά, φεύγει το μυαλό και το μάτι.....από τα ΜΗΔΕΝΙΚΑ που ακολουθούν τα ΝΟΥΜΕΡΑ !!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ''ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ'' ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ??? ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ......ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 350.000,00 ΕΥΡΩ ???
Διαβάζουμε 15,5 εκατομμύρια ευρώ.....για την Β΄ΦΑΣΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ !!!
Ειδικοί επί του θέματος, μας είπαν πως με αυτά τα λεφτά.....ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ !!!
Διαβάζουμε επιπλέον ποσά ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ....π.χ. 1.800.000,00 ευρώ για ''ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΝ , ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ'' !!!
Καθώς και 2.500.000,00 ευρώ για το επαρχιακό δίκτυο του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης !!!!!!!!
Διαβάζουμε ακόμα 3.000.000,00 ευρώ για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.....ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 18,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ...Β΄ΦΑΣΗ (γιατή η Α΄ΦΑΣΗ έχει ήδη πληρωθεί με κάμποσα εκατομμύρια επίσης ....την εποχή που ΔΕΝ υπήρχε το ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ΔΕΝ υπάρχουν εμφανή στοιχεία δημόσια !!!)
Διαβάζουμε 1.000.000,00 ευρώ για....ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ !!!
Δαβάζουμε 1.250.000,00 ευρώ για....ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ !!!
Το λιγνητόσημο θα φτιάξει τον Βιολογικό ??? ΤΟ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ???
Διαβάζουμε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για ...ΜΕΛΕΤΕΣ !!!
300.000,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ !!! ΟΥΤΕ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ !!! (Μεγάλη εφεύρεση οι ΜΕΛΕΤΕΣ ομολογουμένως !!!)
Και κάμποσες ακόμα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ......ΜΟΥΣΕΙΑ !!!
Και 450.000,00 ευρώ για ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ !!!
ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ : ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ???
Ακόμα διαβάζουμε μερικά ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ.....ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ !!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ !!!
ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΙΛΙΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ......ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ....ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ !!!
Το θέμα της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ των τεράστιων κεφαλαίων του ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ, θα το αναλύσουμε διεξοδικότερα και σε επόμενα άρθρα μας.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΩΝ 9.000.000,00 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΚΙΖΟΝΤΑΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.....ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ !!!
Μέχρι τότε, σας δίνουμε τους πίνακες με τα ποσά που δημιουργούν εύλογες απορίες, αν δεν θυμώνουν τους πληττόμενους πολίτες του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης, αφού ΔΕΝ προβλεπεται ΚΑΜΙΑ ελάφρυνση των πολιτών και καμία ανακούφιση των αδυνάμων.....στην προκειμένη περίοδο της ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ που διάγουμε κι εξαντλούνται όλα ......πολύ καλά κατανεμημένα λογιστικά, σε ΔΡΟΜΟΥΣ, ΧΑΝΤΑΚΙΑ, ΡΥΑΚΙΑ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ........ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ !!!

Εμείς ρωτάμε δημόσια και ΟΧΙ ρητορικά :

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ???
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΕΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ???
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ???
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΙΟΤΕ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.