Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΥΗ ΜΑΣ......ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ......
ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.....
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ....ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ......Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΜΑΣ.....


Είδε το φως της δημοσιότητας, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ευειδούς κόρης του σουλτάνου του Μορέως (και αποτυχούσης πολιτικού στις τελευταίες εκλογές), στο οποίο ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΑΙΤΙΑΣ .....καταχεριάζει τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη !!!
Μεταξύ αλλων λέει :
'' Σε μια περιοχή σαν την Μεγαλόπολη που είναι επιβαρυμένη για δεκαετίες τόσο περιβαλλοντικά όσο και υγειονομικά, η προχειρότητα του κατεπείγοντος με την οποία η ηγεσία του ΠΕΚΑ επιλέγει να λάβει αποφάσεις φανερώνει την αδιαφορία της για τις ανυπολόγιστες συνέπειες που μπορεί αυτές να έχουν για το φυσικό περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Μοναδικός σκοπός του κου Τσιρώνη είναι η κοινωνική εξέγερσή στις περιοχές που έχει ανακοινώσει για να κρύψει το προσωπικό του έλλειμμα. Στην Αρκαδία λοιπόν λέμε όχι στις μεθοδεύσεις και θεωρούμε Casus Belli οποιαδήποτε απόφαση επιδιώκεται να επιβληθεί με αυτούς τους όρους.....''

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ......ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΗΣ !!!
Σημειωτέον πως για την ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΤΗΝ 5η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΗ.......ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΩΣ '' ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ '' ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.....ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ....ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ ( ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΠΥΡΟ !!! 43,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ !!!!!) ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΡΑΧΩΔΕΣ ΠΕΣΥΠ......ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ 2014 ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ .....
Πόσα ''ΤΥΧΑΙΑ''  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΙΑ !!!!

Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΟΥΛΑ , ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ......
ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΠΑΤΗΡ ΤΗΣ.....
ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΩΝΗ
ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ''ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ'' (ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ????)
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ....ΧΑΒΟΥΖΑ !!!!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕ
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ???
Η ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ???
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ DEAL Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ???
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ '' ΣΑΣ'' ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ???
( ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΙΡΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ????? ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ???)
ΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΕ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ???
ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΑ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΑ ???
ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΤΟΝΟΙ......ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΣΑΠΙΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΑΒΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ???
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ...ΑΘΑΦΤΟΥΣ ΚΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΡΚΙΝΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ???

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ Η ΤΕΡΝΑ ΣΤΗΝ 5η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ,......ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ( Η ΤΕΡΝΑ ) ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ???
ΤΙ ΣΟΪ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ'' ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ .....ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ???


Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΠΕ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ??? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.....ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ??? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ??? Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ??? ΞΕΡΕΤΕ....ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΠΕ ΜΙΛΑΩ.....ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ''ΠΕΡΑΣΕΙ''  ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ. ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΑ ΜΑΤ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!


Υ.Γ. 1
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ.....ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.....ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ - ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ Ή ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.......ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΟΛΟΥΘΕ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ???
Υ.Γ. 2
ΕΣΕΙΣ .....ΩΣ ΤΙ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ??? ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΩ....ΠΟΙΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΛΕΣ ΤΑ ΠΟΡΤΑΛΣ ΧΩΡΙΣ ΦΕΙΔΩ ??? ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ???
Υ.Γ. 3
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΑΣ ΤΟΝ κ. ΜΑΝΩΛΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ???
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ......ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ''ΕΞΕΒΙΑΣΑΝ'' ΠΕΡΙΣΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ???
Υ.Γ. 4
ΟΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΦΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ, ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ......ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΣ , ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΙΡΕΤΗ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.....ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΙΓΛΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Ή ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.