Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ : ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ k. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 !!!

Untitled-3

ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ.....ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ !!!
ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ 1-9-2016 ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ !!!

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ???

ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΟΙΩΜΕΝΗ έστειλαν στον ΦοΔΣΑ την ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για τον ΠΕΣΔΑ που ελήφθη στην ολομέλεια του ΦοΔΣΑ την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 !!!
Εκείνη την ημέρα, οι δήμαρχοι ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισαν πως προχωρούν σε τοπικές διαχειρίσεις των απορριμμάτων τους και καταψηφίζουν το ΣΔΙΤ του σουλτάνου και την ολοκληρωμένη διαχείριση.
Η απόφαση που έφτασε στον ΦοΔΣΑ, ως....ο υποτιθέμενος ΠΕΣΔΑ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ) δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση, με το κείμενο που συμφώνησαν όλοι εκείνο το βράδυ !!!
Παρ΄ όλο που το σχέδιο που έφτασε σε όλους ηλεκτρονικά, ήταν ίδιο....το τελικό σχέδιο που κατετέθη στον ΦοΔΣΑ είναι κατάφορα παραποιημένο και εντελώς άλλο από το αρχικό μεταστρέφοντας την απόφαση κάθετα αντίθετη ως προς την αρχική που ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ.....
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ....ΠΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΕ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ....ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ .....''ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ''  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΠΩΣ ΟΛΑ ΗΣΑΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΔΙΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ......
Φαίνεται ίσως και να γνώριζαν πως κάποια τρωκτικά είχαν τρυπώσει μέσα στον μηχανισμό του ΦοΔΣΑ, που επεξεργάστηκαν το κείμενο.....κατά τας εντολάς των θιγομένων κι έφθασε τελικά να είναι copy right του ΣΔΙΤ !!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ (προς έγκριση ) ΠΕΣΔΑ........ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ !!!
Και δεν δίστασαν να καταγγείλουν εξωδίκως την απάτη .....
ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Και την Τρίτη που θα συνεδριάσει ο ΦοΔΣΑ στην Τρίπολη, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές !!!
ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΚ.....
ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΕΣ .....
Αναμένουμε να δούμε ποιοί και ΑΝ θα αναλάβουν την ευθύνη της ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ του κειμένου του ΠΕΣΔΑ .....
Αλλιώς θα αναλάβει η δικαιοσύνη την ολοκλήρωση του θεατρικού δράματος, που ζούμε επί έτη ολόκληρα, βουτηγμένοι στη μπόχα του σκουπιδιού....επειδή δεν αφήνουμε να περάσουν τα σχέδια των εργολάβων του.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.