Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟΝ ΦΟΔΣΑ ΑΠΟΨΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ 5 ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ....ΠΩΣ ΗΤΑΝ ''ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ'' !!!
Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ....ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ !!!
Ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....
ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ......
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ......ΠΟΥ ΤΟΥ ''ΔΙΝΕΙ''  Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Α.Π. ( αναλυτικά θα αναφερθούμε προσεχώς και σύντομα!!)


Η πρόσκληση του ΦοΔΣΑ για την σημερινή συνεδρίαση, είχε ως θέμα την ΨΗΦΙΣΗ του απεσταλμένου κειμένου του ΠΕΣΔΑ, για έγκριση.......για το οποίο είχαν γίνει τα ΕΞΩΔΙΚΑ των 5 ΔΗΜΑΡΧΩΝ (Αργους - Μυκηνών, Κορίνθου, Βόρειας Κυνουρίας, Τρίπολης, Σπάρτης ) επειδή είχε ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ - ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ - το βασικό κείμενο που ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από την ολομέλεια του ΦΟΔΣΑ στις 18- 7- 2016 ).
Φυσικά δεν ήταν δυνατό, να περάσει τέτοιο θέμα, να ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ο ΠΕΣΔΑ.....και μάλιστα αντί αυτού που είχε ήδη ψηφιστεί ΟΜΟΦΩΝΑ......να ξαναψηφίσουν ένα κείμενο παραποιημένο και απόλυτα συντεταγμένο με την ΜΠΕ της ΤΕΡΝΑ !!!
Έτσι αντέδρασαν αμέσως οι δήμαρχοι που είχαν αποστείλει το ΕΞΩΔΙΚΟ, δηλώνοντας απερίφραστα, πως δεν τίθεται θέμα ψηφοφορίας, είναι ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΣ ΟΜΟΦΩΝΑ Ο ΠΕΣΔΑ και το μόνο που απομένει, είναι να ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ που είχε αποσταλεί στο υπουργείο για έγκριση !!!
Ο πρώην δήμαρχος της Μεγαλόπολης Σπύρος Τσιριγώτης δημιούργησε επεισόδιο με φωνές και λεκτικές κόντρες προς τον δήμαρχο Άργους κ. Καμπόσο, όταν ο τελευταίος δήλωσε απερίφραστα, πως συμφωνεί με τον κ. Πνευματικό της Κορίνθου, στην μοναδική οδό της παράιτησης του προεδρείου, αν δεν αποδέχονταν την ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ !!!
Ο κ. Τσιριγώτης είχε και νωρίτερα καταφερθεί κατά των δημάρχων που έστειλαν το εξώδικο....κάνοντας καυστικά σχόλια για την πρακτική τους.....
Για τους υποψιασμένους που παρακολουθούσαμε την συνεδρίαςη, ήταν προφανές, πως  κάποιοι, είχαν έρθει να επιβάλουν την εκ νέου ψηφοφορία......και να προσβάλουν τους καταγγέλλοντες δημάρχους κι επειδή δεν φαινόταν εφικτό αυτό, αφού δήλωσαν και οι 5 πως θα προβούν σε ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ....επιχειρήθηκε με κάθε τρόπο, το τέντωμα των νεύρων των παρόντων.....
Έτσι, μετά την παραδοχή την ΟΜΟΦΩΝΗ του προεδρείου, πως το κείμενο του ΠΕΣΔΑ '' ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ'' κι ενώ συμφώνησαν όλοι στην ΔΙΟΡΘΩΣΗ του σύμφωνα με την ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της 18ης -7-2016, τέθηκε το 2ο θέμα της ημερησίας διάταξης, που ήταν η εκλογή προέδρου του ΦοΔΣΑ, μετά την παράιτηση του κ. Ανδρικόπουλου.....
Ακούστηκαν προτασεις για 2 υποψήφιους.....κι εκεί που ήταν να αρχίσει η ψηφοφορία, ξαναπετάχτηκε ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ κι έθεσε θέμα .....ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ !!!
Να θεωρήσουμε πως έπρεπε να ενημερωθεί κάποια ανωτέρα ''θεία δύναμη''  για να τους δώσει συμβουλές προς ναυτιλομένους, πριν αποφασίσουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ για τον νέο πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ ???
Και να θέλει κάποιος να αποτρέψει αυτή την ιδέα, δεν το επέτρεψαν οι βεβιασμενες κινήσεις τους, να τινάξουν την αποψινή συνεδρίαση στον αέρα ....
Επιμένοντας ο κ. Τσιριγώτης για ψηφοφορία στην πρότασή του, ζήσαμε την δι΄ανατάσεως της χειρός ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ.....
ΑΛΛΑ
Με κάποιο ταχυδακτυλουργικό τρόπο, το ξαναπήγαν πίσω και ζητήθηκε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ....όπου με ΜΙΑ ΨΗΦΟ διαφορά, υπερίσχυσε η πρόταση Τσιριγώτη.....και διέλυσαν την συνεδρίαση.
ΕΤΣΙ ΜΕΝΕΙ Ο ΦΟΔΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ.....
Και αναμένουμε να δούμε τις νέες αλχημείες των κατευθυνόντων εγκεφάλων.....
Πάντως η κραυγαλέα εντεταλμένη στάση του πρώην δημάρχου, δεν άφηνε περιθώρια για άλλες σκέψεις.....πλην του ότι νοιώθει υπόχρεως απέναντι στην πληττομένη σουλτανική αυλή (από τον ΠΕΣΔΑ που πάει κόντρα στο ΣΔΙΤ !!!) επειδή του έχει ήδη εξασφαλίσει την διαχείριση των 43,5 εκατομμυρίων ευρώ του Ε.Α.Π. δηλαδή του ΛΙΓΝΗΤΟΣΗΜΟΥ !!!
Αν θα το πάρουν τελικά από τη ΔΕΗ !!!
Κι επειδή ο πρώην δήμαρχος είναι και πρόεδρος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ !!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.