Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ....ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΑΣΤΑΤ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ !!! ΚΙ ΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΦΠΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.....
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ.....ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ !!!

Έργα και ημέρες του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στις 15 Ιουνίου σας δώσαμε το κάτωθι έγκυρο έγγραφο στην δημοσιότητα !!!
Μετά από 20 το πολύ ημέρες, κληθήκαμε να πάμε στην ΕΔΕ που έγινε στο Υπουργείο Οικονομίας, με εντολή του Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, για να εξακριβωθεί ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ !!!
Επειδή ο σουλτάνος είχε στείλει εντονότατη έγγραφη επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό !!!




Πριν λίγες μέρες, βρήκαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, πληρωμή της ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .......εταιρείας ΚΑΣΤΑΤ ΑΤΕ, από τον Δήμο Καλαμάτας, που ανέφερε πως είχε καταθέσει ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ της 29-7-2016 με αριθμό 4124 !!!
Αφού αναφέραμε αυτή την - κατά κοινή ομολογία παράξενη - διαδικασία.....θελήσαμε να έχουμε την έγκυρη πληροφορία και ενημέρωση, από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
Μιλήσαμε λοιπόν με παράγοντες διευθυντικούς και επιτελικά του στελέχη και μάθαμε πως :
ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ Η ΚΑΣΤΑΤ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!!!!
Γιατί ???
Γιατί - λένε - πως ισχύει το εξής : ακόμα κι αν χρωστάει κάποιος στο Δημόσιο και είτε έχει ή δεν έχει κάνει διακανονισμό......ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ και θέλει να ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΛΕΦΤΑ από τον ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ (π.χ. δήμους , περιφέρειες κτλ κτλ κτλ ) ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ !!!
Και του αδερφού του σουλτάνου ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ (όπως μας είπαν ) ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 !!!!
Επειδή ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2016 !!!!
Κι ας χρωστάει εδώ και 10 χρόνια ΦΠΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ......
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ :

https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/18709

Οπότε είμαστε και πάλι με την απορία στο μυαλό και στο στόμα.......''ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ'' ???
''ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ'' ???
Την απάντηση δεν μπορούμε δυστυχώς να την έχουμε......την εισπράττουμε πάντως καθημερινά κι σκληρότατα !!!
ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ(προφορικά πάντα....γιατί ΔΕΝ το βρήκαμε όσο κι αν ψάξαμε δημοσιευμένο, ΟΥΤΕ το γνώριζαν άλλα στελέχη του ίδιου υπουργείου !!!)  :

''ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ......ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝ'' !!!!

ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.....ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.......ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ !!!

Για να δούμε θα πληρώσουν κι άλλους πολίτες...πλην των συγγενών του σουλτάνου ???





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.