Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ - ΤΗΝ 12 η !!! - ΖΗΤΑΕΙ Η ΚΑΣΤΑΤ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ- ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΛΙΚΙ ΑΚΟΜΑ !!!

ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ !!!
ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΑ .....''ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ'' !!!
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΚΙ ΕΔΙΝΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ???
ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΗΡΥΞΑΝ ΕΚΠΤΩΤΟ ???
ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ???

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΕΔΩ :

http://orthologika.blogspot.gr/2016/07/blog-post_12.html





















Τον Ιούλιο του 2016, όταν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ και η εταιρεία του η ΚΑΣΤΑΤ είχαν εξασφαλίσει, μέσω απόφασης της Οικονομικής Επιτροπης, την 11η ΠΑΡΑΤΑΣΗ της εργολαβίας του έργου στο δρόμο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ, εμείς είχαμε κάνει ΟΔΕΥΣΗ του δρόμου και φωτογραφήσαμε ολόκληρο το μήκος των 16 χιλιομέτρων, και ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΡΓΩΝ !!!
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ !!!
Σήμερα, 2 μήνες μετά, πληροφορηθήκαμε πως η Οικονομική Επιτροπή του σουλτανάτου του Μορέως, είχε σαν 18ο θέμα της , την αίτηση του εργολάβου ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΤΟΥΛΗ , για την 12 η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ........όπου ζητούσε προθεσμία παράδοσης του έργου.....μέχρι τις 30 -9-2016 !!!
Με άλλα λόγια χοντρό δούλεμα όλων !!!
ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ 15 ΜΕΡΕΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΛΙΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013 ???
Το έργο που έπρεπε βάσει της υπογραφείσης σύμβασης, να έχει παραδοθεί από το τέλος του 2013 , δεν έχει εκτελεστεί ούτε ως προς ένα χιλιόμετρό του....αλλά έχει πάρει παρατάσεις 11 τον αριθμό....και ζητούσε και την 12 η !!!
Η εισήγηση της Υπηρεσίας επίβλεψης, που αναγνώστηκε από τον προϊστάμενό της κ. ΠΑΝΟΥΚΛΙΑ, ήταν να κηρυχθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ που έρχεται (19-9-2016) ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ με όλα όσα αυτό συνεπάγεται.....
Φυσικά ο κύριος Πανουκλιάς, δεν παρέλειψε να αναφέρει, πως ΑΚΌΜΑ κι όταν συμβεί αυτό, δηλαδή η κήρυξη του εργολάβου ως ΕΚΠΤΩΤΟΥ, αυτός έχει 15 μέρες στην διάθεσή του , να κάνει ένσταση, η οποία μετά θα συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή (!!!) η οποία Οικονομική Επιτροπή θα αποφασίσει ΑΝ κάνει δεκτή την ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ !!!
ΑΝ ....ξαναλέμε ΑΝ η Οικονομική Επιτροπή κάνει τελικά δεκτή την ΕΚΠΤΩΣΗ του εργολάβου (εξήγησε ο κ.ΠΑΝΟΥΚΛΙΑΣ ) έχει το περιθώριο να ειδοποιήσει γι΄αυτό τον εργολάβο...μέσα σε 2 ΜΗΝΕΣ !!!
Τί λέμε τώρα ακριβώς ???
ΟΛΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ....ΤΩΝ ΥΜΕΤΕΡΩΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!!
Γιατί κάποιοι άλλοι εργολάβοι (βλέπε ΜΕΤΡΟ Α.Τ.Ε. του δρόμου Γαργαλιάνοι - Ρωμανός ) ακόμα περιμένουν και ΧΩΡΙΣ να έχουν κηρυχθεί έκπτωτοι....ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ !!!
Ο κ. Πανουκλιάς εξήγησε, πως ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ, πήρε παράταση - την 11 η -
από την Οικονομική Επιτροπή, μέχρι το τέλος του ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 !!!
Μετά η ''υπηρεσία''  του έδωσε (είχε -λέει- το δικαίωμα αυτό από το Νόμο ) μόνη της....κι ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ , ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 !!!
Και σήμερα ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016 !!!
Κι ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!
Ηρθε όμως ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κ.Γιαννακούρας......
Για να μας τονίσει σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, την ''ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ''
Και την.....''ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ''......(αυτή την επικινδυνότητα την βλέπετε στις φωτογραφίες που παραθέτουμε !!!!! και είναι του ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 !!!)
Επίσης ο κ. Γιαννακούρας παραδέχτηκε σε χαμηλότερους -τόνους εννοείται- πως ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΜΕΤΕΒΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ (!!!) ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΠΩΣ ''ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ....ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ'' !!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ  ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΑΘΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.....
Τόσο καιρό, έδιναν ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΤΟΥΛΗ, για ""καιρικές συνθήκες''.....για ''ολοκλήρωση του έργου'' (που δεν είχε αρχίσει ποτέ κατά τις σημερινές ομολογίες τους ) .....για ''δυσκολίες τεχνικής  φύσεως''....και άλλα παρόμοια.....
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ :
ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΤΕ !!!
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΩΡΑ....ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ !!!
Κι ακόμα η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της κυρίας αδέκαστης θεματικής........συζητάει  με στόμφο και θεωρίες περί της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ την οποία εξαντλεί !!!
Καλά μας κάνουν , αφού κανένας δεν συγκινείται να ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ....
Καλά μας κάνουν, αφού τους έχομε επιτρέψει να κάνουν ΚΟΠΤΟΡΡΑΠΤΙΚΗ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΜΕ ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΒΟΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΛΟΜΠΥ.....ΤΩΝ ΥΜΕΤΕΡΩΝ ΜΟΝΟ !!!
Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΝΤΑ.....
ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, Η ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΑΣ !!!
Μια χαρά ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.