Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ....Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΦΠΑ.....Η ΕΔΕ....ΚΑΙ Η ΕΜΜΕΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΝ ΤΩ ΑΜΑ ΕΔΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.....ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ .....
ΜΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΜΕΣΟΚΑΛΟΚΑΙΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.....

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξιαδησ τρυφων

Στις 15 Ιουνίου 2016, γράψαμε μόνο εμείς κι ένα ακόμα blog για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΥ ΦΠΑ......της εταιρείας της Αγίας οικογένειας του σουλτάνου και αρχίσαμε τις ερωτήσεις (ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ !!!) για τον τρόπο που κατάφερνε να παίρνει δημόσια έργα, ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ και ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, μια εταιρεία με τ'ετοια χρέη !!!

Εδώ δείτε το άρθρο μας :

http://orthologika.blogspot.gr/2016/06/blog-post_15.html

Λίγες μέρες μετά την ανάρτηση του άρθου, επικοινώνησε μαζί μας άτομο από το Υπουργείο Οικονομικών, για να μας ανακοινώσει πως πρέπει να παραστούμε στην ΕΔΕ που θα γινόταν άμεσα......για να βρουν ΠΩΣ διέρρευσε το έγγραφο στην δημοσιότητα !!!!!!
Γύρω στα μέσα Ιουλίου, κληθήκαμε να πάμε σε γραφείο Ανώτερης Οικονομικής Αρχής του Νομού μας για κατάθεση σχετικά με το επίμαχο έγγραφο.....που ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ την οικογένεια του σουλτάνου της Πελοποννήσου.....
Πληροφορηθήκαμε, πως την ΕΔΕ την είχε ζητήσει άμεσα από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ο σουλτάνος και είχε ανταποκριθεί εξ ίσου ΑΜΕΣΑ, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομίας.......
Φυσικά και δεχτήκαμε την ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ και απαντήσαμε σε ΟΛΕΣ τι ερωτήσεις που μας έγιναν.....
Φυσικά και ΔΕΝ είχαμε πάρει το έγγραφο απο ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ και δη ΕΦΟΡΙΑΚΟ !!!
Πως θα μπορούσαμε άλλωστε να πάρουμε τέτοιο έγγραφο από μια υπηρεσία που έχει ασφαλιστικές δικλείδες για τα πάντα και διαφυλάσσει το απόρρητο των εγγράφων της ???
Παρ΄ όλα αυτά Η ΑΝΆΚΡΙΣΗ κράτησε αρκετή ώρα, αλλά κυρίως για να καταγραφούν οι δικές μας ''άλλες δηλώσεις''  σχετικά με το θέμα, όπως ήταν διατυπωμένο στο τέλος του εγγράφου της ΕΔΕ !!!
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ !!!
Και φυσικά περιμένουμε ΑΠΑΝΤΗΣΗ......
Για ΠΟΙΟ λόγο μπήκε ο κρατικός μηχανισμός σε εντατική λειτουργία και ξεσηκωμό, μόλις δημοσιεύσαμε κάτι που έθιγε την αγία οικογένεια, ενός αιρετού, που καταχεριάζει νυχθημερόν την παρούσα κυβέρνηση για την ''ανικανότητά της'' και για άλλα πολλά και ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΥ......όταν η έρευνα του ελέγχου των φορολογικών υποχρεώσεων της εταιρείας τους, είχε βγάλει τέτοιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ???
ΚΡΥΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ......ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ???
ΓΙΑΤΙ ???
Και για ΠΟΙΟ λόγο, πρέπει να ελεγχθεί το κάθε μέσο ή άτομο, που δημοσιεύει ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ???
20 μέρες μετά ( αφού το έγγραφο του ελέγχου εκδόθηκε στις 27 Μαίου 2016 κι εμείς δημοσιεύσαμε στις 15 Ιουνίου 2016 ) κι αφού το έγγραφο είχε ήδη φύγει προς 50 αποδέκτες.....μπορούσαμε να το έχουμε βρει απ΄ οπουδήποτε !!!
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΔΕ......ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ???
ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ  ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ???
Στους αιρετούς που καθημερινά την εκθέτουν ακόμα και με σκαιούς χαρακτηρισμούς ή στο ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.....ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΙ ???
Η ΕΔΕ λοιπόν έγινε !!!
Και ολοκληρώθηκε !!!
Να δούμε τώρα, θα μας δώσουν το πόρισμα στην δημοσιότητα ???
Ή θα το κάνουν κι αυτό φαντομά για να μένει μόνο ο απόηχός του, ως τρομοκρατική έμμεση μέθοδος προς κάθε υπάλληλο, που διαχειρίζεται τέτοια σκανδαλώδη έγγραφα και ΤΡΕΜΟΥΝ μήπως βγει στη φόρα κι άλλη χειρότερη αποκάλυψη.....
ΜΠΡΑΒΟ στους επιτελικούς του Υπουργείου Οικονομίας, που αντί να ανακοινώσουν άμεσα και ΔΗΜΟΣΙΑ τις επιπτώσεις της παρανομίας της αγίας οικογένειας του σουλτάνου,.....έσπευσαν να τρομάξουν τους υπαλλήλους που ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ !!!
Επειδή.....έτσι θέλησε και ΑΠΑΙΤΗΣΕ ο αυτοκράτορας της Τατουλονήσου !!!
Να δούμε τι άλλο θα ζήσουμε ακόμα στο Ελλαδιστάν που βρεθήκαμε να κατοικούμε.....
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ :
ΠΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΤ Α.Τ.Ε. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΕΗ ΦΠΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟΥ ???
ΠΩΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΠΑ ???
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ (ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΕ )......ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ????
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ''ΥΒΡΙΣΤΗΣ''  ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ........ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ :

https://olympia.gr/2013/11/01/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.