Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

''ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ......ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ'' ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ !!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΝΙΤ JAPAN κ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΦοΔΣΑ !!!




Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη 





Aγαπητέ κ.Γκίκα

Μου στείλατε φωτοτυπίες - αντιγραφή απο κάποιο βιβλίο στα Ελληνικά που περιγράφει μια διαδικασία επεξεργασίας λυμμάτων που αφορά το Δήμο Τρίπολης. Για εμάς, δεν είναι η κανονική μελέτη της κατασκευής του έργου εκεί αλλά αποτελεί πρόθεση του Δημάρχου (φαντάζομαι) το έργο να γίνει έτσι. Αν είναι έτσι, αυτό δεν είναι κακό. Η δημόσια κριτική πρέπει να επιζητείται. Αν όμως αυτό το "πράγμα" θεωρείται "μελέτη" απο το κ.Δήμαρχο, τότε πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας και ψυχίατρος να κάνουν έρευνα με τη μορφή του επείγοντος. Μελέτες κάθε μέρα βλέπουμε και ξέρουμε και τί είναι και αν έχουν αξία... 

Το τί λείπει απο τη μελέτη είναι μεγάλη συζήτηση, που δεν μπορεί να γίνει ανωνύμως και στα κρυφά. Λείπουν πολλά. Μάθημα δεν μπορούμε επίσης να κάνουμε μέσω διαδικτύου και να έχουμε και μετά μερικούς να παριστάνουν την "κόρη στρατηγού" απο τη γνωστή ταινία του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Εμείς αυτά τα καταγράφουμε και έχουμε πολύ ισχυρή μνήμη. Θυμάσθε αυτόν τον "ερευνητή" απο το ΕΛΚΕΘΕ που δεν ήξερε τί είναι ποτάμια της θάλασσας και μίλαγε μαζί μας με ύφος για τα χημικά της Συρίας. Ειναι καταγεγραμμένο το συμβάν.

Δεν βλέπετε ότι κανένα ΜΜΕ δεν δίνει χώρο για να υπάρξει συζήτηση για τα ΧΥΤΑ κλπ επι τόσα χρόνια; To Σκάι ας πούμε που δείχνει ευασθησία για το περιβάλλον θα έπρεπε απο μόνο του να το έχει επιζητήσει. Δεν μπορεί να μας δείχνει μόνο όσους μελλοντικά πρόκειται να πάρουν θέσεις κλειδιά στην ελεγχόμενη απο εξωθεσμικά κέντρα Ελληνική πολιτική. Πρέπει να κανει και κάτι χρήσιμο και παραγωγικό σαν ΜΜΕ αλλοιώς δεν προσφέρει στη πληροφόρηση κατά το Σύνταγμα, πλήν της προστασίας των συμφερόντων του καρτέλ των εφοπλιστων που ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ, με την προστασία ακόμη και της κομισιόν.

Σας θυμίζω δύο θέματα που δεν έχουν δεί τη δέουσα δημοσιότητα, α) το ότι ο μαθηματικός τύπος του κόφτη που πέρασε απο την Βουλή είναι μαθηματικά λάθος και β) ότι όλοι οι υπάρχοντες καναλάρχες μπορούν να συνεχίσουν να εκπέμπουν κανονικά μέσω της Digea και άλλων φορέων ψηφιακού σήματος χωρίς να χρειασθεί να πληρώσουν για άδεια. Μέλος της Digea, στην οποία η κυβέρνηση έχει ήδη δώσει άδεια είναι και το MEGA, που δεν έχει φορολογική κατα τα γραφόμενα ενημερότητα. 

Έχουμε ένα κράτος που δεν έχει μηχανισμούς ελέγχου και χωρίς γνώσεις σε επίπεδο ειδικών συμβούλων. Αυτό φαίνεται. Σε άλλη περίπτωση έχουμε να μιλήσουμε για παρανομία και μη τήρηση του συντάγματος.

Καθηγητής Δρ. Γ.Ζουγανέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.