Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

''ΠΑΡΑΓΚΑ'' ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ ?? ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ???

ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Ο. ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΦΩΚΙΑΝΟΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ !!! 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 !!!
ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΡΥΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΓΚΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΑΝ !!!
ΟΛΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ......
ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ .....



Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Ο. του έργου του δρόμου ΦΩΚΙΑΝΟΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ , που αποφσίστηκε και πρωτοκολλήθηκε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος την 1-8-2016 με αριθμό πρωτοκόλλου 38067, εστάλη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και σε όλες τις αρμόδιες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της, σύμφωνα με όσα μας διαβεβαίωσαν σήμερα, τηλεφωνικά παράγοντες του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.....
Αυτό σε απλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ σημαίνει πως ΚΑΙ στο σουλτανάτο, έπρεπε να έχει πρωτοκολληθεί η απόφαση την ίδια μέρα......το πολύ την επομένη !!! Δηλαδή στις 2 Αυγούστου 2016, έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί ΚΑΙ ο εργολάβος κ. Σπ. Χ. Σουρτζής, πως ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΦΩΚΙΑΝΟΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ ......
Αντ΄αυτού τα σαϊνια που έχει προσλάβει να υπηρετούν τις αυθαιρεσίες του, το σουλτανάτο,.......ΕΚΡΥΨΑΝ την απόφαση και άφησαν τον εργολάβο να κάνει το πάρτυ των ανατινάξεων....χωρίς εμπόδια και ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ, παρ΄ όλο που είχαμε κάνει πλείστες όσες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ !!!
ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ  ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ???
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ???
ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ???
Οι ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ έγιναν την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 !!!
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ......
ΠΑΡ΄ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ !!!
Οι υπηρεσίες του σουλτανάτου, χωρίς να θέλουν να ....''εκτεθούν''  δηλώνουν ανεπισήμως πως ΝΑΙ είχαν πάρει με e mail την ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Ο. ΤΟΥ ΦΩΚΙΑΝΟΥτην ίδια μέρα που βγήκε !!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑΝ !!!
Ποιοί κάνουν ΚΟΥΜΑΝΤΟ στο σουλτανάτο και ενεργούν  ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ???
Με τίνος εντολές γίνονται όλες αυτές οι ΚΑΤΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ???
ΠΟΣΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ή ....ΦΟΒΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΟΥ ΜΟΡΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΟΦΘΑΛΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ???
 Έκαναν ''τα παγώνια'' όλοι τους κι άφησαν τον εργολάβο να ανατινάξει περιουσίες στον αέρα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΗΣ !!!
ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΣΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ......
Είναι ακόμα πιο πέρα....
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Ο. ( προσέξτε την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ !!!) :











Αφού λοιπόν ΟΛΟΙ ειδοποιήθηκαν από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ την 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, πως ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΑΕΠΟ του δρόμου ΦΩΚΙΑΝΟΣ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ......επομένως σταματούν οι εργασίες του εργολάβου, μέχρι την αποκατάσταση των παρανομιών του......ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ???
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ???
Το άρθρο θα γίνει και έγγραφο καταγελίας, με την ανάρτησή του , αφού θα αποσταλλεί σε κάθε αρχή ή φορέα που μπορεί να αναλάβει απόδοση ευθυνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.