Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ !!! Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΡΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ !!! ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ !!!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ : ''ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ''
ΤΙ ΑΙΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ???



Η ίδια η κυβέρνηση, βάζει ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ στην ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ των δημάρχων και του ΦΟΔΣΑ , να διαχειριστούν μόνοι τους τα σκουπίδια τους με ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ !!!
Αφού δεν τους βγήκε η διαλυτική τακτική του σουλτάνου και οι μεθοδεύσεις του να προηγηθεί η ΤΕΡΝΑ και το ανύπαρκτο ΣΔΙΤ του, στην διαχείριση των απορριμάτων, τώρα έβγαλαν στην δράση τον ΕΡΓΟΛΑΒΟ - ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και πρόεδρο της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΔΙΤ (?????) κύριο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ, ο οποίος με επιστολή του προς τους δημάρχους, κάνει ντρίμπλα ανατροπής της απόφασης και ζητάει να του απαντήσουν ΕΓΓΡΑΦΩΣ ποιοί θέλουν την ΤΕΡΝΑ !!!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ???
ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ???
Η επιστολή Φλαμπουράρη, βάζει σε νέα διάσταση την υπόθεση ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, γιατί αφήνει να αποκαλυφθεί περίτρανα, ο ρόλος της κυβέρνησης στην υπόθεση της διαχείρισής τους.....
Με τις ''ερωτήσεις'' τύπου ''πείτε μας αν θέλετε την ΤΕΡΝΑ'', υποβάλλει πλαγίως πλην ΣΑΦΩΣ πως έχουν ήδη προσυμφωνήσει με την ΤΕΡΝΑ το ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και επιχειρούν να το επιβάλλουν  ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ.......
Αν ο κύριος Τσίπρας έχει αφήσει στα χέρια του προσωπικού του συμβούλου και υπουργού Επικρατείας, την διαχείριση αυτού του τόσο καυτού θέματος των ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, για να προωθήσει τις μεγάλες συμφωνίες της ΤΕΡΝΑ και του σουλτάνου του Μορέως, να βγει ο κύριος πρωθυπουργός και να το δηλώσει ΕΥΘΕΩΣ στους Πελοποννησίους !!!
Αλλιώς να βάλει φρένα στον υπουργό της κυβέρνησής του και ΕΡΓΟΛΑΒΟ στο επάγγελμα, που επιχειρεί να βάλει την ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ στους δημάρχους για να περάσει το DEAL ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ....
'Αλλωστε έχει ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να σώσει την Πελοπόννησο η κυβέρνηση, από τους εργολάβους - κοράκια του σκουπιδιού !!!
Τόσο οι υπουργοί Περιβάλλοντος, όσο και η ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ, είναι κάθετα αντίθετοι στην ''ολοκληρωμένη διαχείριση'' - έμπνευση του σουλτάνου, με την ΤΕΡΝΑ ......
Επίσης το ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ είναι στον αέρα, ανύπαρκτο, αφού έχει προεγκριθεί με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ την Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Α.Ε. που έχουμε καταγγείλει από εδώ αποκλειστικά εδώ και μήνες !!!
Ακόμα, οι εκπρόσωποι της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ που πρόσκεινται στον ΣΥΡiΖΑ, έχουν δηλώσει ΔΗΜΟΣΙΑ και επανειλημμένα, πως ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΟ ΣΔΙΤ και την ΤΕΡΝΑ του σουλτάνου.......
ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΣΥΠ......ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!
Τι θα κάνει ο κύριος πρωθυπουργός ???
Θα αφήσει να βγάλουν τα μάτια τους οι πολίτες με το εργολαβικό λόμπυ των σκουπιδιών, δια του κυρίου υπουργού ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ???
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΥΘΕΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!
Αυτή η επιστολή ( αν όντως εστάλη και δεν είναι κι αυτό παιχνίδι διαχείρισης της κοινής γνώμης !!!) είναι δημόσια έκθεση της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ απέναντι στους ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΗΣ Α' ΘΜΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και στους ΠΟΛΙΤΕΣ που την ψήφισαν !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ''Kalamatajournal.gr''

Η επιστολή του Αλέκου Φλαμπουράρη προς τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, δήμαρχο Ξυλοκάστρου Ηλία Ανδρικόπουλο, έχει ως εξής: 

«Κύριε πρόεδρε, μετά την ομόφωνη αποδοχή της πρότασης αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων Πελοποννήσου, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου θα ήθελα να τονίσω τα εξής:
Η Διυπουργική Επιτροπή Μεγάλων Έργων Υποδομής αποδέχεται την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου για ανάπτυξη τοπικών μονάδων διαχείρισης αποβλήτων ως μεταβατικές και εν δυνάμει οριστικές.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως προσδιορίσετε, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, ποιοι Δήμοι θα προχωρήσουν στην υλοποίηση της παραπάνω λύσης και να μας αναφέρετε ποιες τυχόν ποσότητες απορριμμάτων θα διοχετευτούν στην κεντρική λύση.
Η κυβέρνηση, όπως είναι γνωστό, μετά από διαπραγμάτευση κατάφερε να γίνουν αποδεκτά από τον προσωρινό ανάδοχο του ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) η μείωση της ελάχιστης εγγυημένης ποσότητας στους 100.000 τόνους το χρόνο, η αύξηση σε επτά των σταθμών μεταφόρτωσης, καθώς και η ενεργειακή δωρεά στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου ενός φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 3MW». 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.