Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΟΣΚΕΛΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ !!! ΕΥΝΟΪΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ''ΒΛΕΠΕΙ'' ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΔΣΑ !!!


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ -ΛΕΕΙ- Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΣΔΑ......ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ......ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΩΝ ΣΔΙΤ !!!

Ή ΕΜΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΣΑΛΤΑΡΑΜΕ......Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗ !!!

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.....ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ''ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ''  ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΟΣ !!!



Αν κατάλαβαν καλά όσοι παρευρέθησαν στην συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ την περασμένη Δευτέρα, η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση που ελήφθη, έβγαζε απέξω το ΣΔΙΤ της Περιφέρειας και την ΤΕΡΝΑ και απέκλεισε κάθε επιχείρηση καπελώματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, από εργολάβους με ολοκληρωμένο καθολικό πρόγραμμα......σαν αυτό που ζούσαμε ως τώρα, προτεινόμενο και προωθούμενο από το σουλτανάτο !!!
Εν τούτοις, η περιφέρεια Πελοποννήσου, δια του αρχηγού της, δεν εννοεί να καταλάβει την ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, να καπελωθούν από τις βουλές της και τους προγραμματισμού της για την ολοκληρωμένη διαχείριση.......από την ΤΕΡΝΑ που έβγαλε ο διεθνής τους διαγωνισμός....
Ως εκ τούτου, ο σουλτάνος του Μορέως, εξακολουθεί να εφαρμόζει την γνωστή του μέθοδο της μεταστροφής κάθε αντίθετης άποψης σε ταυτόσημη με την δική του και παρακολουθούμε ακόμα και σήμερα, την εμμονή του να οικειοποιείται ως ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ , κάθε πρόταση , κάθε λύση και κάθε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ.....εμφανίζοντάς το ως ΔΙΚΗ του ιδέα, και πρόταση, ως έμπνευσή του  αδιαφιλονίκητη !!!
Δεν θα αναλωθούμε στην ιατρική προσέγγιση του φαινομένου, να αγνοούνται και να απαξιώνονται ακόμα και τα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ κοπιωδών συνεδριάσεων των Α'  θμιων αιρετών !!!
Θα επιμείνουμε όμως στην έμμεση πλην εμφανέστατη  ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΙΑ που τείνει να γίνει το μόνιμο βέτο των κατοικούντων στο παλάτι .....και στον εμπαιγμό που αυτή προκαλεί, σε κάθε κοινό νου και κάθε φορέα που αντιτίθεται, αγωνίζεται, μάχεται και κερδίζει αποφάσεις ......για να ακούσει στο τέλος, πως ήταν ΟΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ....και πως τις είχε προείπει !!!
ΕΛΕΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΙ.....
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ....ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.....ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.