Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΘΕΝΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ !!!

ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.


Παρέμβαση  ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΗ για το αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης!
«κ. Υπουργοί: Να αποδοθούν ευθύνες για τη διακοπή του έργου αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου Μεγαλόπολης και να διασφαλιστεί η συνέχισή του».
Με πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού λύονται οι συμβάσεις εργασίας του επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού που απασχολείται στην υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης του έργου «Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης για την υλοποίηση εργασιών «Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου Μεγαλόπολης».
ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ :
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσουν οι εργασίες σε ένα ιδιαιτέρως σημαντικό για τον τόπο ιστορικό μνημείο, αλλά και να οδηγηθούν στην ανεργία 11 συνάνθρωποί μας, που πλέον διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους.
Για το λόγο αυτόν κατέθεσα ερώτηση στη Βουλή και ζητώ από την Κυβέρνηση να αποδοθούν οι ευθύνες για τη διακοπή της προγραμματικής σύμβασης αλλά και να διασφαλιστεί η συνέχιση του έργου της αποκατάστασης και ανάδειξης του αρχαίου θεάτρου. Επιπλέον, ζητώ τα αρμόδια Υπουργεία να μεριμνήσουν για τους απολυθέντες εργαζομένους.
Αναμένουμε την εξέλιξη του θέματος, μετά την κατάθεση της ερώτησης του Βουλευτή Αρκαδίας της Ν.Δ. στη Βουλή των Ελλήνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.