Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΣΤΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΗΜΕΡΑ !!!

''ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΓΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ'' ΔΗΛΩΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ !!!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.....
ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ !!!

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ.



















Παρ΄ όλες τις τρικλοποδιές που προσπάθησαν να βάλουν στην επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, στο ΒΙΟΑΕΡΙΟ, τελικά αυτή έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στις 5 μμ, στο Οινοποιείο του ΤΣΕΚΟΥΡΑ στο Μπέλμπερη.
Ο υπουργός δήλωσε πως εξεπλάγη από την παρουσία τόσων πολλών αγροτών της περιοχής και του ζωηρού τους ενδιαφέροντος, για το μέλλον της παραγωγής τους αλλά και την επιβίωσή τους γενικότερα.
Ο υπουργός κ. Αποστόλου, βρέθηκε στην Τρίπολη, σε μια ημερίδα για τα αγροτικά θέματα και βρέθηκε στο Μπέλμπερη, προσκεκλημένος του Συλλόγου των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Άκουσε την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεωργία Κολονέλου, η οποία πολύ προσεκτικά και εμπεριστατωμένα,εξέθεσε την υπάρρχουσα κατάσταση καθώς και τα χιλιάδες προβλήματα που απορρέουν από την εξελισσόμενη κατασκευή , που δεν μπορεί και δεν πρέπει να αδειοδοτηθεί.....
Σημαντική πληροφορία, είναι η δήλωση - δέσμευση του υπουργού, πως θα κρατήσει πάση θυσία την περιοχή, χαρακτηρισμένη ως ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΗ και δεν θα υπαναχωρήσει από αυτή την απόφαση.
Επίσης δήλωσε πως θα συσκεφθελι άμεσα με τον υπουργό ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ κ. Σκουρλέτη, για το θέμα του ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ και γι΄ αυτό τον λόγο ζήτησε από το προεδρείο του Συλλόγου, να του ετοιμάσουν έναν φάκελο του έργου, από την αρχή της κατασκευής του.
Ελπίζουμε να μείνει πιστός στις δημόσιες δεσμεύσεις του ο κύριος υπουργός.
Όσο γι΄ αυτούς που επεδίωξαν την αποτυχία της συνάντησης του υπουργού με τους καττοίκους, καλό θα είναι να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους και να συστρατευθούν με τον λαό που πιέζεται κι όχι με τους τρομοκρατς των ψυχών.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.