Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΟΥ ΤΩΝ ΤΥΧΑΙΩΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ !!!

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.....ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ !!!
ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ !!!
ΤΟ ΚΤΕΛ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ......ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ..... ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΦΑΓΗ !!!
ΤΟ ΚΤΕΛ ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΗΚΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !!!
ΠΑΣΑ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ !!!
ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΣΥΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ......ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ'' ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ !!!



ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ???
ΓΙΑΤΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ???
ΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ....ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ???
Ας αναλύσουμε το αίνιγμα του ΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΦΠΑ με απλά λόγια.....και αποδεικτικά στοιχεία ....
Ο κάθε κοινός νους, το πρώτο που σκέφτεται, είναι ο ΛΟΓΟΣ για τον οποίο οι υπεύθυνοι του ΦΠΑ στην Εφορία Τρίπολης, δεν ζόρισαν ποτέ την αγία οικογένεια των Τατούληδων, να πληρώσει τις υποχρεώσεις της προς το ΚΡΑΤΟΣ !!!
Ενώ ταυτόχρονα της παρείχαν αφειδώς (???) τις ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ, ώστε να μπορεί κάθε εβδομάδα σχεδόν, να μετέχει σε δημοπρατήσεις έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της υπόλοιπης Ελλάδας και να .....σαρώνει στις αναθέσεις !!!
Ανάλογες ''διευκολύνσεις''  δεν έχουμε ως τώρα ακούσει να δίδονται σε άλλους επαγγελματίες για να μπορούν να εξασφαλίζουν τον επιούσιό τους.....
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ???
Καθόλου τυχαία συνέβαιναν στο σουλτανάτο μερικές '' συμπτώσεις '' που απλά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας μας.....
Διαβάστε τες :
Η προϊσταμένη του Τμήματος ΦΠΑ στην Εφορία Τρίπολης, ήταν μέχρι πρότινος, οπότε και μπήκε σε διαθεσιμότητα , λόγων εκκρεμοτήτων των πειθαρχικών που έχουν προκύψει για τις δράσεις της , η κυρία ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ....και στενή συνεργάτης του σουλτάνου κ. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ !!!
Τα τεράστια ποσά ύψους ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ κατ΄ έτος, που διακινεί το ΚΤΕΛ για τα σχολικά δρομολόγια, είναι ένας άλλος μίτος της ΑΡΙΑΔΝΗΣ που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης !!!
Αφού αποτελούν λεφτά που διαθέτει η Περιφέρεια προς το ΚΤΕΛ ........τα διαχειρίζεται η ''χρηστή ''  διοίκηση του ΚΤΕΛ, αλλά όλοι  οι συνεργαζόμενοι οδηγοί που τα εκτελούν, βογγούν από τις υπερβολικές περικοπές που ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ κάνει η κυρία πρόεδρος, μαζί με το ''άμεμπτο'' κονκλάβιο της διοίκησής του !!!
Την ''κάλυψη''  του ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΥ ΦΠΑ των Τατούληδων, είχε στην απόλυτη κρίση και επιλογή της η κυρία πρόεδρος του ΚΤΕΛ  και του ΦΠΑ !!!
Μαζί βέβαια με την κάλυψη της αγίας οικογένειας, να χρωστάει τα δάνεια της Αγγλίας στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και να έχει όλες τις διευκολύνσεις από πλευράς Εφορίας, κατάφερνε να παίρνει το ΚΤΕΛ τεράστια ποσά για τα σχολικά δρομολόγια που μονοπωλούσε, στις δημοπρατήσεις τους, και να τα διαχειρίζεται αναλόγως, κάνοντας το δικό του ''παιχνίδι''  στις αναθέσεις τους, με 'όλα όσα αυτό συνεπάγεται.....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ !!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ !!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΟΒΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.......ΑΦΟΥ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΤΟ ΚΤΕΛ !!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΤΕΛ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ......ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΕΚΡΑΤΕΙΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ.....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟ !!!
Τι άλλο χρειάζεται ο εισαγγελέας για να αρχίσει τον έλεγχο ΚΑΙ με την ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και με την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , για να βγουν στη φόρα οι υπόγειες διαδρομές ???
ΕΚτός κι αν εμείς είμαστε τόσο ''σκοτεινά κυκλώματα''  που φανταζόμαστε στον ξύπνιο μας όλα τα διαστροφικά συνεταιράκια σε διαπλοκές και συσχετήσεις, οπότε κάθε ΣΥΜΠΤΩΣΗστις ανωτέρω εκτεθείσες δράσεις .....είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ κι εμείς απλά μυθομανείς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.