Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ???

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΧΩΡΟΥ.....ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!



Πληροφορηθήκαμε από μεγάλο αριθμό μουσικών, πως ΚΑΙ φέτος, στις εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης, έκανε πάρτυ, ο γνωστός και μη εξαιρετέος για τις συκοφαντίες του και τις γραπτές καταγγελίες του εναντίον των συναδέλφων του, ''μουσικός'' που έχει κάνει καριέρα στο Νομό, με αυτή την ιδιότητα του ''καταδότη''....
Συγκεκριμένα ο κύριος που είναι τέκνο του βαθέως ΠΑΣΟΚ και είχε αναπτύξει διασυνδέσεις με την πάλαι ποτέ, πολιτική εξουσία, καταφθάνει σε υπηρεσίες, αρχές, επιχειρήσεις και κάθε αυτοδιοικητικό γραφείο και κάνει ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες εναντίον οποιουδήποτε πολίτη, παίζει μουσικό όργανο και έχει μια δουλειά για την επιβίωσή του, απαιτώντας να αποκλείονται ΟΛΟΙ για παράνομη άσκηση του μουσικού επαγγέλματος  και να δουλεύει μόνο αυτός.....
Στα ΕΓΓΡΑΦΑ που έχουμε στην κατοχή μας, ο τύπος αυτός, κάνει χρήση της ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ , στο οποίο ανήκει!!!
Σε επικοινωνία μας με τον πρόεδρο του συγκεκριμένου σωματείου, πληροφορηθήκαμε πως ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, να χρησιμοποιεί την σφραγίδα του Σωματείου, και πως το προεδρείο το αγνοεί !!!
Επίσης ο κύριος - καταδότης, λόγω αυτών των ανήκουστων δράσεών του, κατάφερε να τον ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ από τον σύλλογο της πόλης μας, των μουσικών και κατέφυγε σε Αθηναϊκό σωματείο !!!
Αλλά κι από εκεί χρησιμοποιώντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, κάνει τον δημόσιο κατήγορο, σε κάθε νέο - κυρίως - συμπολίτη μας, που ΞΕΡΕΙ και ΠΑΙΖΕΙ μουσική, αποκλείοντάς τον από κάθε εκδήλωση των αρχών και στέλνοντας ακόμα και το ΣΔΟΕ ή ο ΙΚΑ εκεί όπου γίνονται δημοτικές ή άλλες εκδηλώσεις......
Το ζητούμενο είναι ΓΙΑΤΙ ο δήμος Τρίπολης έδωσε ξανά και φέτος στον ίδιο κύριο, αναθέσεις μουσικών εκδηλώσεων, ενώ ΞΕΡΟΥΝ όλοι, πως ούτε στον τοπικό σύλλογο είναι γραμμένος ο λεβέντης....ούτε Πρόεδρος είναι του συλλόγου στον οποίο ανήκει, ώστε να κάνει χρήση της σφραγίδας που σταμπάρει πάνω σε κάθε ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ.....
Γιατί δέχονται να συνεργαστούν με ένα άτομο, που αποκαλύπτουν τα ίδια τα έγγραφά του, πως παρανομεί ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ , αφού σφραγίζει με στρογγυλή σφραγίδα συλλόγου, χωρίς να έχει δικαίωμα κατοχής της και  του οποίου δεν είναι παρά μόνο ΜΕΛΟΣ ???
Ποιός θα φέρει την ευθύνη, αν ζητηθεί , από κάποια δικαστική αρχή η διερεύνηση του θέματος ???
Γιατί φοβούνται τον ''καταδότη'' στον δήμο Τρίπολης ???
Γιατί του έδωσαν πάλι δουλειά το ΠΑΣΧΑ και μάλιστα τριπλή, όταν τους είχε αναστατώσει και διακόψει με το ΣΔΟΕ τον εορτασμό της ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, στην Κάρτσοβα, συκοφαντώντας τους συναδέλφους του και καταγγέλλοντας ψέματα  ???
Αφού τίποτα από όσα κατήγγειλε, δεν αποδείχθηκαν και το μόνο που κατάφερε, ήταν η αναστάτωση του κόσμου και των μουσικών ???
Από πότε στον Δήμο Τρίπολης, υποστηρίζουν έμπρακτα τους ''καταδότες '' ???
Τι μήνυμα θέλουν να περάσουν στους νέους ανθρώπους κυρίως, που έχουν σπουδάσει μουσική και εργάζονται παράλληλα για την επιβίωσή τους ???
Γιατί ενισχύουν την απαίσια συμπεριφορά αυτού του ''μουσικού''  με την αποδοχή και τη συνεργασία που του παρέχουν ???
Έχουμε στα χέρια μας ΠΛΕΙΣΤΕΣ έγγραφες καταγγελίες του ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ των συναδέλφων του, με τη σφραγίδα του Σωματείου που ανήκει και χρησιμοποιεί χωρίς να έχει τέτοιο δικαίωμα.
Εν καιρώ θα τα βγάλουμε στη φόρα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.