Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΛΗ !!!

10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΑΦΕΙ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ......ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ !!!



Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΝΕΝΟΣ !!!
ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΝΤΡΙΟΥ !!!
Αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι άρχοντες που έχουν ξεφύγει εντελώς κι αντί για τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες, δρομολογούν όλα τα μικρορουσφετάκια τους για να δείχνουν και να φαίνονται παραγοντίσκοι.....
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ !!!
Μιλάμε για το σκάνδαλο στο ΝΠΔΔ να περάσει ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του κανονισμού του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ, άρον άρον στις 17 Μαϊου 2016....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Ο πολίτης ετάφη στον χώρο των ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , 10 μέρες πριν γίνει το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ , όπου ο κύριος πρόεδρός του, απαίτησε να αποχαρακτηριστεί μέρος της Δ' ΖΩΝΗΣ .....για να κουκουλώσει το ρουσφετάκι του προς τον κατά τα άλλα........ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟ κ. Ηλία Κούρο που είναι και ο στενός συγγενής του θανόντος .....και διαμεσολαβητής για ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΒΟΥΡΑ !!!
Με άλλα λόγια , επειδή ο κ. Κούρος ήθελε να ενταφιάσει δίπλα δίπλα τον συγγενή του , με τον μακαρίτη πατέρα του.....έγινε ΜΠΑΧΑΛΟ ένα ΝΠΔΔ ....ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ οι προβλεπόμενες διαδικασίες από το Νόμο, περί τροποποιήσεως κανονισμού.....και δημιουργήθηκε ιδιαίτερη ένταση στο Δ.Σ. του ΝΠΔΔ !!!
Κι όλα αυτά για την περισσή ματαιοδοξία κάποιων και σίγουρα χωρίς την επιθυμία του θανόντος.....
Την επομένη του ταραχώδους Δ.Σ. του ΝΠΔΔ, κι ενώ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ Η ΤΑΦΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ , παρουσιάστηκε στην υπηρεσία του ΝΠΔΔ η ΑΙΤΗΣΗ της κόρης του θανόντος....και εκχωρήθηκε το ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ........αφού έγινε και η πληρωμή του αναλόγου ποσού......
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 18 - 5 - 2016......
ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ !!!
ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ....ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

Τι νόημα έχουν άραγε οι δημόσιες κορώνες για την τάξη και την νομιμότητα, τον σεβασμό της κανονικότητας στο δήμο και τις διαδικασίες του, που έχουμε όλοι μας ακούσει κατά καιρούς κι από τους δύο .....με προεξάρχοντα τον δεύτερο προαναφερθέντα κύριο δημοτικό σύμβουλο ???

ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ....ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ???
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ......ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΟΥΣ ???

ΝΤΡΟΠΗ !!!
Όσο για τους διοικητικούς υπαλλήλους , που ΒΛΕΠΟΥΝ τι γίνεται κάτω από τη μύτη τους και δεν ανασαίνουν, καλό θα ήταν να γνωρίζουν πως η ΣΙΩΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ !!!

Y.Γ.
Έχουμε στα χέρια μας, και την ημερομηνία ταφής του πολίτη ΚΑΙ τα παραστατικά εκχώρησης του χώρου που εκδόθηκαν 10 μέρες μετά....
Γνωρίζουμε επίσης και ΠΟΙΟ γραφείο έκανε την τελετή.....
Αυτά για όποιον χρειαστεί περαιτέρω έρευνα .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.