Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΨΑΡΩΣΕΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ???

ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ ΕΜΜΕΣΟΣ ''ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ''  ΑΙΡΕΤΩΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΕΑ ???
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΦΟΒΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ.....ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ''  ???
ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ???



Μαθαίνουμε πως επιχειρείται παρέμβαση στους αιρετούς, κυρίως στους ''φωνασκούντες'', για να χαμηλώσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης με το ΣΔΙΤ Πελοποννήσου.....ειδικά τώρα που οι αποκαλύψεις μας έχουν γίνει τσουνάμι που τους τρέχει με χίλια !!!
Η αποκάλυψή μας πως η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. είναι μια εταιρεία ΦΑΝΤΟΜΑΣ, που δεν υπήρξε ΠΟΤΕ , βάσει του εγγράφου του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, έχει θορυβήσει πολλούς, για ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει, στην εξέλιξη την Δικαστική της υπόθεσης, αφού ανατρέπονται όλες οι κομπορρημοσύνες που έχουν ακουστεί ως τώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάποιο στέλεχος του σουλτανάτου, επιχειρεί με τηλεφωνήματα προς αιρετούς, να τους ΨΑΡώσει και να αποστασιοποιηθούν από τις καταγγελίες και τις αντιπαραθέσεις.
Δεν ξέρουν πως το παιχνίδι των αποκαλύψεων, μόλις τώρα άρχισε .
Καιρός να φοβηθούν, αυτοί που τρομοκράτησαν τον κόσμο ως τώρα, με τις απάνθρωπες αποφάσεις τους και τις απαράδεκτες ενέργειές τους.
Εμείς θα σας δίνουμε καθημερινά το στίγμα της διαμορφωμένης κατάστασης, όπως γίνεται αντιληπτό, από τις καταγγελίες που δεχόμαστε από παντού ......τώρα πια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.