Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ : Ο ΕΝΣΑΡΚΩΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ''ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΑ'' !!!

Ο ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΠΑΚΤΩΛΟΣ ΤΡΥΠΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

Σταύρος Παπασταύρου: Ένας σύμβουλος για ειδικές αποστολές! - Κεντρική Εικόνα

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ

Η ΕΙΚΟΝΑ, ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
ΤΑ Μ.Μ.Ε, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ!!!
ΑΡΑ, ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ....
ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ- ΛΙΣΤΑ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ -ΛΙΣΤΑ Mossack Fonseca
Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΠΛΑ !!! Μετά από τις αποκαλύψεις των Panama Papers, απαντά, ότι δεν υπήρξε ποτέ κάτοχος offshore εταιρειών ή λογαριασμών.
ΑΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 'Η ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ή ΚΑΤΟΧΩΝ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !! Ο.Κ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;;;;
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, συμμετείχε από το 2005 έως το 2014 στο ΔΣ των εταιρειών του Παναμά Green Shamrock Foundation και Diman Foundation ενώ από το 2006 έγινε αντιπρόεδρος του ιδρύματος Aisios που υπάρχει ακόμη και σήμερα.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΕΩΣ.
Η Ελλάδα χρωστάει πάρα πολλά στον Παπασταύρου. Μακάρι να είχαμε άλλους 10 σαν αυτόν. !!!!!!!!!!!!
ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΝΥΝ;
Από το 2007 μέχρι και τις πρώτες μέρες της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, το καλοκαίρι του 2012, ο Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι, συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη.!!!!!
ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ
Όπως αποκαλύφθηκε, στην κατάθεση της εταιρείας STABRI Limited με έδρα το νησί Τορτόλα, ύψους 5.397.856 δολαρίων, εμφανίζεται ο κ. Σταύρος Παπασταύρου. Σε αυτή την κατάθεση εμφανίζεται η εταιρεία Capland SA, καθώς και όμιλος που σχετίζεται με τον κ. Μιωνή.
Η CAPLAND SA εμφανίζεται να είναι μία από τις εταιρίες με επιμέρους καταθέσεις , στο λογαριασμό των 550 εκατ. Δολαρίων. Ποιος κάνει κουμάντο στην εταιρία; Από την ιστοσελίδα της CAPLAND SA, που έχει έδρα στη Γενεύη προκύπτει, ότι Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, είναι ο κ. Κωνσταντίνος Λαναράς, με πολύχρονη καριέρα στον τραπεζικό τομέα της Ελβετίας, έχοντας περάσει και από την HSBC Private Bank.!!!!!
Ο κ. Λαναράς σχετίζεται με τον Σάμπυ Μυωνίς και την Capital Management Advisors;
Τι μας λέει για αυτό ο ετήσιος οικονομικός απολογισμός της EFG INTERNATIONAL για το έτος 2008;
Ότι στην CAPITAL MANAGEMENT ADVISORS Γενεύης, ο κ. Κωνσταντίνος Λαναράς εμφανίζεται ως γενικός μάναντζερ της εταιρίας!
ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
Ελεύθερος αφέθηκε μετά τις απολογίες που έδωσε στους ανακριτές Διαφθοράς για σκέλη της υπόθεσης των εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο δικηγόρος με ειδίκευση στο Δίκαιο εταιρειών, Σπύρος Μεταξάς, μόνιμος κάτοικος Ελβετίας, στον οποίο καταλογίζονται συγκεκριμένες πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Σύμφωνα με τα κατηγορητήρια που έχουν συντάξει σε βάρος του οι ειδικοί ανακριτές Διαφθοράς, ο δικηγόρος εμπλέκεται σε απόκρυψη μεγάλων χρηματικών ποσών, προερχόμενα από παράνομες αμοιβές του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα, μέσω της δημιουργίας και διοχέτευσής τους σε σύστημα εξωχώριων εταιρειών.
Ο κ. Μεταξάς απολογήθηκε ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή για νομιμοποίηση 1,4 εκατ. ευρώ από τις μίζες των υποβρυχίων, Σπύρο Γεωργουλέα για αντίστοιχη κατηγορία που αφορά την αγορά 24 αυτοκινούμενων πυροβόλων και Βασιλική Μπράτη για "ξέπλυμα" ποσού 1,7 εκατ. ευρώ που σχετίζονται με τις αγορές 16 αυτοκινούμενων αντιαεροπορικών συστημάτων και 4 αερομεταφερόμενων συστημάτων Ericsson Microwave System. Για την τελευταία υπόθεση στον δικηγόρο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ.!!!(πω πωωω τον καταστρέψατε....)
Η συνδρομή του δικηγόρου στην "επιχείρηση ξεπλύματος" των παράνομων περιουσιακών στοιχείων, κατά την κατηγορία, αφορά τη σύσταση εταιριών-κατόχων τραπεζικών λογαριασμών, μέσω των οποίων ο κ. Κάντας, όπως ισχυρίζεται, απέκρυβε τα "μαύρα χρήματα" που δεχόταν για τις αγορές όπλων του υπουργείου Άμυνας.
Emmanuel Gavaudan
Chief Executive Officer
Emmanuel Gavaudan spent over 13 years working at Goldman Sachs, where he was a Partner and a member of the board of Goldman Sachs Europe. He was a Managing Director in the Investment Management Division and responsible for all private banking activities in Europe and the Middle East.
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ;;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.