Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ''ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ'' ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ !!!


ΟΛΟ ΤΟ SHOW ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ.....
ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ .......ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !!!




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ


ΣΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ , ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΆΘΙΣΕ.
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, ΕΙΠΕ "ΝΑΙ" Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΎΡΘΗΚΕ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.
ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΨΑΞΑ.
ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ:Η ιδέα της πρόσκλησης του Πάπα Φραγκίσκου ανήκει στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά την Ιερά Σύνοδο.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Στον Ιερώνυμο μεταφέρθηκε η επιθυμία του επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκου, να επισκεφθεί την πατρίδα μας.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ, ΑΝΑΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ.
25/09/2014
Ο Τσίπρας πάει στο Βατικανό και έχει συζήτηση με τον Πάπα, η οποία διήρκεσε 35 λεπτά !!!! (Με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Μπέρνι Σάντερς συναντήθηκε ο Πάπας πριν αναχωρήσει για τη Λέσβο. (Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ !!!!!!!!!!!!)
Ο καθολικός επίσκοπος Σύρου βρέθηκε στο Βατικανό κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Πάπα Φραγκίσκου με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πατέρας Πέτρος Στεφάνου ήταν και ο άνθρωπος που έκανε τον διερμηνέα ανάμεσα στον Ποντίφικα και τον Αλέξη Τσίπρα.
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΝΕΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΙΣ 25/10/2014 ;;; Ο Τοποτηρητή της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Ρόδου, EK ΣΥΡOY !! Σεβαστιανος Ροσσολάτος
AΣ ΠΑΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (9/2015)
Η Καθολική Εκκλησία, μέσω της διεθνούς οικογένειας της Κάριτας, από το Σεπτέμβριο του 2015, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το σύμβολο της δίεσης και τις λέξεις Πρόσφυγες Καλωσορίσατε - το hashtag‪#‎RefugeesWelcome‬ - για να ομαδοποιήσει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις διάφορες δραστηριότητες και τα προγράμματα που υλοποιούνται για την ανακούφιση των μεταναστών και των προσφύγων.!!!
10/2015
Ο Καρδινάλιος Luis Antonio Tagle, Πρόεδρος της Διεθνούς Κάριτας (Caritas Internationalis), έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 18-10-2015, για να διαπιστώσει αυτοπροσώπως το δράμα των Προσφύγων στην Ειδομένη, περιοχή στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ (Σκόπια).
Η Κάριτας Ευρώπης επαναλαμβάνει την έκκλησή της για ασφαλείς και νόμιμες διόδους ώστε οι άνθρωποι να φθάνουν με ασφάλεια στην Ευρώπη,
Νοέμβριος 03, 2015
Ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου μιλά στην "Κοινή Γνώμη" ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΚΑΡΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" !!
ΑΣ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ
Μην κοιτάς αλλού! Η επανεγκατάσταση μπορεί να σώσει εκατομμύρια ανθρώπους από το καθαρτήριο των προσφυγικών καταυλισμών (ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΙΤΑΣ)
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ :
Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεδριάζουν στις 25-26 Ιουνίου για να συζητήσουν την Μεταναστευτική Ατζέντα της ΕΕ. Το δίκτυο της Κάριτας Ευρώπης και η Κάριτας Ελλάς ενθαρρύνουν τους πολίτες να υποστηρίξουν και να επικροτήσουν την πρόταση της Κομισιόν για επανεγκατάσταση 20.000 προσφύγων στην ΕΕ κατά την επόμενη διετία.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΦΟ !!!!!!!!!!
20.000 ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΔΩ.
ΝΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΠΑΠΑΣ
ΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ, ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ;;;;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ...
ΤΑΣΙΑ, ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΠΑΠΑ ΑΣΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΟΦΙΛΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.
Κάριτας Ελλάς - Φιλανθρωπικό Σωματείο Αναγνωρισμένο, MKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.