Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ ???

ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ???
ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ???
ΜΗΠΩΣ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΒΑΘΥΤΕΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ???



Μετά την δημοσιοποίηση του ''ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ''  ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ της Επιτροπής Δημοσιονομικού Ελέγχου για το Λιμάνι του Άστρους, στην οποία κρίνονται ΟΛΕΣ οι αποφάσεις παραχώρησης του έργου και οι επακόλουθες της Οικονομικής επιτροπής, αλλά και των υπηρεσιών της Περιφέρειας, για την ανάθεση σε εργολάβο, ως ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ , γεννάται σοβαρότατο θέμα περί της λειτουργίας των μηχανισμών ΕΛΕΓΧΟΥ των πράξεων των αιρετών !!!
Δηλαδή της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, που έχει και την απόλυτη ευθύνη για τον ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ τόσο των Δήμων όσο και των υπηρεσιών της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!
Με ποιά κριτήρια έκαναν έλεγχο νομιμότητας οι κύριοι της Αποκεντρωμένης και τα εύρισκαν όλα τέλεια, δίνοντας το Ο.Κ. για να προχωρούν τα έργα, που τώρα αξιολογούνται ως παρανόμως εκτελεσθέντα ???
Ο Επίτροπος του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ που ενέκρινε τις πληρωμές των δόσεων στον εργολάβο - κατασκευαστή του ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ, δεν πήρε είδηση τίοτα όλον αυτό τον καιρό ???
Τελικά μήπως ήρθε η ώρα, να γίνει ένας ενδελεχής έλεγχος των .......ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ???
Γιατί μόνο άμοιροι ευθυνών δεν είναι, ούτε ως τέτοιοι μπορούν να αντιμετωπίζονται από τις ανώτερες αρχές και την Δικαιοσύνη.
Για να φθάνουν να εκτελούνται τέτοια έργα και να ''μη λύνεται μύτη'' κατά την διάρκεια των εργασιών και στον τελικό απολογισμό να βγαίνει πόρισμα ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ.....σημαίνει πως κάποιοι αρμόδιοι για τους ελέγχους των υπηρεσιών του ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ, έκαναν τα στραβά μάτια, ή διέλαθε της προσοχής του (!!!!) η παρανομία.....ή κάτι άλλο συμβαίνει !!!
Εμείς προσπαθήσαμε σήμερα πολλές φορές να μιλήσουμε και με τι 2 αρχές, αλλά δεν στάθηκε τυχερό μας !!!
Θα επιμείνουμε όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.