Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!! Ο ΜΕΓΑΛΟ-ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ - KAFSIS ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ !!!

ΡΑΓΔΑΙΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ''ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ''  ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΩΣ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ......ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ......
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΕΛΜΠΕΡΗ......

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ.......




Πριν ένα περίπου χρόνο συνελήφθη στην Κέρκυρα, μετά από παρακολούθηση των αστυνομικών αρχών, ο ''μεγαλοεπιχειρηματίας''  ΒΥΡΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ !!!
Η κατηγορία που του αποδόθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της δωροδοκίας υπαλλήλου !!!
Είχε προηγηθεί η καταγγελία Προέδρου του ΟΛΚΕ Σπύρου Ανδριώτη, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείςεπιχειρηματίας επιδίωκε την ευνοϊκή συμμετοχήτης εταιρείας του, σε διαγωνισμό διαχείρισης στερεών αποβλήτων, που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πιο αναλυτικά επεδίωκε από τον Πρόεδρο του Οργανισμού να ακυρώσει το διαγωνισμό και να τον επαναπροκηρύξει, τροποποιώντας τους σχετικούς όρους και τις προϋποθέσεις.
Ακολούθησαν διαδοχικές τηλεφωνικές επαφές και σε προκαθορισμένη συνάντηση, την Πέμπτη το απόγευμα σε κατάστημα στην Κέρκυρα, ο 38χρονος επιχειρηματίας κατελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, να παραδίδει στον Πρόεδρο του Οργανισμού φάκελο με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, ως προκαταβολή συνολικού ποσού 15.000 ευρώ.
Τα χρήματα κατασχέθηκαν, ενώ ο 38χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας μας ενδιαφέρει ως Τριπολίτες άμεσα !!
Είναι ο επιχειρηματίας φίλος του σουλτάνου, που εμφανίστηκε μια ωραία πρωϊα, από το πουθενά, στη ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ και μπήκε ως μεγαλομέτοχος στο αμαρτωλό και παράνομο ΒΙΟΑΕΡΙΟ που κωλύεται να προχωρήσει κατασκευαστικά και νόμιμα.
Από την ώρα που εμφανίστηκε ο λεβέντης, άρχισαν και τα παρατράγουδα του σουλτάνου, με αλλαγές στην ονομασία του δρόμου, με τροποποιήσεις στην επίβλεψη του δρόμου, με οργανωμένη και σκανδαλώδη εξαπάτηση των υπουργείων και πρόκληση της ανάκλησης της αναστολής των οικοδομικών εργασιών του ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ........που εν τω μεταξύ ο νέος του ''μπαμπάς''  το είχε μετονομάσει σε KAFSIS !!!
Στο έργο αυτό της διευκόλυνσης του εκβιαστή Βύρωνα Βασιλειάδη, έπαιξαν σημαντικό ρόλο και ο σουλτάνος αλλά και ο δήμαρχος, που σε ευθεία συνεργασία μαζί του, ακολούθησε τις οδηγίες και διευκόλυνε τον ''επιχειρηματία'' να προχωρήσει τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ  εργασίες στη μονάδα, αγνοώντας και τους αγώνες των κατοίκων , κυρίως όμως την κειμένη Νομοθεσία.
Μετά τις απρόσμενες εξελίξεις και ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του αληθινού προφίλ του ''επιχειρηματία'' οι κάτοικοι της Μαντινείας τουλάχιστον, θα πρέπει να νοιώθουν υπερήφανοι, που οι αγώνες τους, οι αγωνίες τους και οι ανησυχίες τους, έγιναν δυναμική, που κατέβασε τις μάσκες και αποκάλυψε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τις μορφές του υποκόσμου που κύκλωσαν την περιοχή τους.
Τώρα πλέον, ο .....''επιχειρηματίας'' είναι και με τη βούλα του εισαγγελέα, υπόδικος για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, έχει συλληφθεί ΕΠ΄ ΑΥΤΟΦΩΡΩ και μόνο αξιόπιστο και αξιοσέβαστο εργοστασιάρχη δεν τον λέει κανείς......
Άραγε πως θα κουκουλώσει το σουλτανάτο τη γκάφα ολκής που έκανε με την επιλογή του εκλεκτού επιχειρηματία, για να προωθήσει τις εμμονικές του επιδιώξεις, να στήσει με το ζόρι και μέσα στην καταβόθρα και στο ρέμα, μονάδα για την διευκόλυνση του .....χοιροτρόφου ???
Πάντως τον κύριο Βασιλειάδη, τον αφήνουν ανενόχλητο τα μέσα γενικώς....Άραγε συμβαίνει αυτό επειδή, όπως κάθε ''λογικός''  και illustration νέος, που ''σεβεται'' τον εαυτό του, έχει δεσμό με τηλεπερσόνα ???
Ή μήπως κρύβονται πιο σκοτεινά και ύποπτα συμφέροντα πίσω του ???

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ :

http://www.inewsgr.com/61/pos-egine-i-syllipsi-tou-v-vasileiadi-gia-ti-dorodokia.htm

ΚΑΙ

http://www.orthologika.blogspot.gr/2015/11/3.html


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ :


 Ο






Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.......ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ LIGHT ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ....ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ !!!
ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΔΑΝΔΗ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.