Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ??? ΓΙΑΤΙ ???

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.....
ΑΛΛΑ
Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ 1350 ΕΥΡΩ, ΩΣ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ......ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΓΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ !!!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ !!!



Τόσο ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ  άρθρο 176 όσο και όλες οι διατάξεις του Κώδικα δημοσίων υπαλλήλων , εξόδων κτλ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ το δικαίωμα της πληρωμής του δικηγόρου που χρησιμοποιεί ο κάθε αιρετός, για τις προσωπικές του αντιπαραθέσεις και επιπτώσεις των λόγων του όταν τσακώνεται με τους συμβούλους του ή με πολιτικούς .....
Αναγνωρίζεται μόνο το δικαίωμα να έχει νομική κάλυψη μόνο για θέματα αντεγκλήσεων, που προκύπτουν κατά την άσκηση της εξουσίας του και αφορούν δημόσια θέματα !!!
Με άλλα λόγια, όταν ο σουλτάνος εκτρέπεται, βρίζει και προσβάλλει τους συμβούλους ή ακόμα και πολίτες και προκύψει μήνυση κάποιου εναντίον του ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ και πρέπει να πληρώσει τον δικηγόρο από την τσεπούλα του !!!
Κι όχι από λεφτά του ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!
ΔΙΟΤΙ :

''Σύμφωνα με την περίπτωση στ' της παραγ.5 του άρθ.244 του ν.3852/2010, ως αντικαταστάθηκε με το αρθ. 51 ν. 3979/2011 "οι δημοι υποχρεούνται στη νομική στήριξη των υπαλλήλων που υπηρετούν σ' αυτούς, ενώπιον των δικαστηρίων όταν διώκονται ποινικώς για αδικήματα, που τους αποδίδονται κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους. Σε περίπτωση που δεν υπηρετεί δικηγόρος με έμμισθη εντολή, η εκπροσώπηση γίνεται από πληρεξούσιο δικηγόρο σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 72 και 176 του ν.3852/2010 αντίστοιχα. Οι ανωτέρω διατάξεις εφαρμόζονται και για τους αιρετούς των δήμων και περιφερειών"
ΟΜΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ !!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ???
Η απόφαση της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ :


ΣΗΜΕΡΑ 9-3-2016 ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΤΡΑΚΟΥ !!!
Η σχετική δικογραφία είναι η Β12/389/8-6-2015!!! Δηλαδή αυτή που αναφέρει η Οικονομική Επιτροπή ως ''υπόθεση''  της Περιφέρειας !!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ !!! 
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΡΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ !!!
Η υπόθεση έχει καταγγελθεί από το 2012 !!!
Αλλά η πρώην αντεισαγγελέας Τρίπολης την είχε παροπλίσει......
Ανασύρθηκε από τον νέο εισαγγελέα και προσδιορίστηκε μετά από 1 αναβολή για σήμερα (ασχέτως αν θα αναβληθεί λόγω της απεργίας των δικηγόρων).
ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ.....ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!
Είναι προϊόν της αμετροέπειας που τον διακρίνει και επιτίθεται φραστικά προς κάθε σύμβουλο που του κάθεται στο στομάχι....ή που δεν τον βολεύουν αυτά που λέει.....
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΗ !!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ !!!
Ο κύριος συνήγορός του γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα αυτό το νομικό εδάφιο και ΞΕΡΕΙ πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθεί με ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ για μια υπόθεση που αφορά στην συμπεριφορά του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ και καθόλου στην άσκηση του καθήκοντός του στην εξουσία ....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ  ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ???
Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΘΑ....ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ ???
Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.