Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΕΩΣ !!! ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ......

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΠΣΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ !!!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ''ΚΥΡΩΣΕΙΣ'' ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ, ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ???
ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΣΥΠ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΄΄ΓΕΦΥΡΑ'' ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΤΟΥ ΕΣΠΑ ???


Επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, από εγκυρότατες πηγές, μιλούν για την ΠΑΤΑΓΩΔΗ αποτυχία του σουλτάνου, να φέρει εις πέρας ένα ακόμα έργο ζωτικής σημασίας και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για την Πελοπόννησο, που βουλιάζει στο σκουπίδι.
ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !!!
Τώρα, καλείται το Ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή οι Έλληνες πολίτες, να πληρώσουν την ανεπάρκεια και την αναποτελεσματικότητα της περίοπτης Περιφέρειας των κραυγών και τον αυτοπροβολών, που άφησε το έργο πνοής για την Ανάπτυξη της Πελοποννήσου, στην τύχη του και πέρασαν ΟΛΕΣ οι προθεσμίες .
Στο τελευταίο ΠΕΣΥΠ ο σουλτάνος του Μορέως, είχε ερωτηθεί ευθέως από την Περιφερειακή σύμβουλο κ. Λυμπεροπούλου Δήμητρα για την συγκεκριμένη υπόθεση, και την απένταξη του έργου (όπως και στην προτελευταία συνέντευξη τύπου είχε ξαναρωτηθεί αλλά διαβεβαίωσε το ίδιο.....) και αντί άλλης απαντήσεως, έκανε ΔΡΙΜΎΤΑΤΗ επίθεση προς τον υπουργό κ. Τσιρώνη, το Υπουργείο Περιβάλλοντος,,την κυβέρνηση την ίδια και γενικώς προς πάσα κατεύθυνση, διαβεβαιώνοντας όλους, πως οι ερωτήσεις αυτές είναι εκ του πονηρού.......και πως ο ίδιος ( ο πολλά βαρύς κι ασήκωτος ως προς το πολιτικό του δέμας !!!) έχει καταφέρει να επιτύχει την ''ΓΕΦΥΡΑ'' του ΕΣΠΑ , δηλαδή να το εντάξει και να το συνεχίσει για το 2016, όπου και θα το ολοκλήρωνε......
ΚΑΙΡΟΠΕΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ.......
Γιατί επιβεβαιώνεται από κάθε πλευρά η σοβαρότατη πληροφορία μας, πως είναι αλήθεια πως Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΤΩΝ 32.000.000,00 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!
ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ !!!
Και τώρα πρέπει να παραδοθεί το έργο, στην χρηματοδότηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, που σημαίνει πως τα 23.000.000,00, ευρώ που είχε δώσει για το κόστος του έργου και τα είχε δεσμεύσει στην Εταιρεία (ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ.....ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ''ΜΕΛΕΤΗΤΗ'' ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΟΥ.....κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!) έχουν ήδη αποδεσμευθεί και δεν υπάρχουν πια !!!
Βέβαια, ο σουλτάνος, έχει ήδη ξοδέψει 500.000,00 ευρώ για την ......ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ του έργου της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ !!!
Κι έχει ακόμα πληρώσει, τον φίλο και εκλεκτό του συνεργάτη κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ με 1.600.000,00 ευρώ περίπου, για την ......ΜΕΛΕΤΗ του έργου της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ !!!
Τι θα απογίνουν άραγε αυτά τα ποσά ???
Θα πάνε υπέρ πατρίδος ???
Θα του ζητηθούν πίσω ???
Ή θα συμψηφιστούν στη νέα εργολαβία ???
Παρακολουθώντας την θητεία του σουλτάνου, από την πρώτη ημέρα της μέχρι σήμερα, έχουμε να παρατηρήσουμε μια διαρκή και ταραχώδη αυτοπροβολή, μια μεγαλοστομία και μεγαλομανία στην εμφάνιση της υπερεξουσίας του στην ''αποτελεσματικότητα'' και την '' πρωτοπορία '' που αποδεικνύονται από τον χρόνο και τις καταστάσεις που βιώνουμε, μόνο φρούδες ελπίδες και μεγαλόπνοα σχέδια, τα οποία στέφονται από παταγώδεις αποτυχίες, παραμένοντας μόνον, οι κορώνες, οι επιπλήξεις, οι φραστικές αντεγκλήσεις, οι επιδεικτικές υπερτιμήσεις των στόχων και έργων, αλλά επί της ουσίας ΟΥΔΕΝ !!!
Στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, έχουμε ήδη διανύσει μια πενταετία, χωρίς ούτε μια πέτρα να τεθεί πάνω στην άλλη !!!
Εξαντλήθηκαν  χιλιάδες ώρες, χύθηκε πολύ μελάνι, ακούστηκαν απίστευτα ψέμματα, δόθηκαν απίθανες διαβεβαιώσεις, δαπανήθηκαν μυθικά ποσά, για να βρεθούμε τώρα, στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από την αρχική μας θέση.
Μια Πελοπόννησος γεμάτη με απαριθμημένους ΧΑΔΑ που ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ !!!
Μια Πελοπόννησος με δεκάδες ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΧΑΔΑ που ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ !!!
Μια Πελοπόννησος με χιλιάδες τόνους ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ σε κάθε ρεματιά και κάθε αλάνα !!!
Μια Πελοπόννησος με δεκάδες εργοστάσια που ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ την υπέροχη Φύση της !!!
Μια Πελοπόννησος με χαμένες άπειρες ευκαιρίες να βιώσει την ΑΝΑΠΤΥΞΗ αφού βιώνει την αμετροέπεια της Περιφερειακής Αρχής, η οποία έχοντας απωλέσει το μέτρο και την υπευθυνότητα της αποστολής της στο κυνήγι της αίγλης και του εντυπωσιασμού, έχει εγκαταλείψει την τύχη της αποστολής της στον αυτόματο πιλότο........και απλά εκστασιάζεται άδοντας και ορχούμενη σε πλατείες και εκδηλώσεις λαϊκές !!!
Κατά τα άλλα, η Πελοπόννησος παρουσιάζεται ως ΜΥΘΙΚΗ στις διεθνείς διοργανώσεις !!!
ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.