Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΟΥ !!!

ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.....
ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ, ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.....
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΟΥ....ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ???
Ο ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ....


Μετά τον χαμό που έγινε από την αντιπολίτευση απόντος βέβαια του δημάρχου, που τον δικαιολόγησε ο πρόεδρος ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ πως τάχα, είναι στον υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Τσιρώνη (ο οποίος όμως έλειπε σε περιοδεία στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ !!!), το Δ.Σ. του δήμου χθες βράδυ διαλύθηκε ατάκτως.......μετά την καταγγελία μας για το ΨΕΜΑ και τις αντιδράσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης.....
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ.......ΕΩΣ ''ΘΡΑΣΥΤΕΡΟΣ''.....
Δημοσιεύει ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ σε όλα τα sites που κάποτε τα λοιδορούσε, αφήνει αιχμές πως θα τα βάλει μαζί μας ( με όσους δημοσιεύσαμε το.....''προσωπικό του θέμα'' !!!!!) αλλά απαξιώνει να μας στείλει την ανακοίνωσή του να την δημοσιεύσουμε κι εμείς που τον....ΘΙΞΑΜΕ !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΥΣΙΑ :

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 08/03/2016 ο κ. Μάλλης εντελώς παράνομα και καταλύοντας τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, διαμοίρασε έγγραφα στρεφόμενος εναντίον μου.

Επ’ αυτού του θέματος δηλώνω τα παρακάτω:

Το θέμα που θίγει ο ανωτέρω αφορά αποκλειστικά προσωπική μου υπόθεση που σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται ή δεν εξαρτάται από την ιδιότητα μου ως Δημάρχου Τρίπολης. Λυπάμαι δε, όταν κάποιοι σύμβουλοι της μειοψηφίας προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν και να το συζητήσουν ως κάποιο θέμα που αφορά τον Δήμο.

Επικουρικά δε, αναφέρω ότι:

Η υπόθεση αυτή έχει λάβει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί η αλήθεια ή όχι των καταγγελλομένων περιστατικών.

Ο εν λόγω κύριος κατά του οποίου επιφυλάσσομαι κατά παντός νόμιμου δικαιώματος μου ενώπιον των Αρχών και των Δικαστηρίων δημοσιοποίησε στο Δημοτικό Συμβούλιο έγγραφα γνωρίζοντας πολύ καλά ότι εγώ θα ήμουν απών, στερώντας μου το δικαίωμα της άμυνας μου.

Σε κάθε δε περίπτωση οι σχέσεις μου οποιεσδήποτε είναι αυτές με τον καταγγέλλοντα αφορούν προσωπικό δεδομένο, που προστατεύεται πλήρως από τη νομοθεσία, και επαναλαμβάνοντας και πάλι, ουδεμία σχέση έχει με την ιδιότητα μου ως Δημάρχου και την άσκηση των καθηκόντων μου και ουδείς έχει δικαίωμα να αναπαραγάγει ή να δημοσιεύει τέτοια περιστατικά.

Όλη αυτή η προσπάθεια που στρέφεται κατά γεγονότων του προσωπικού μου βίου και όπως προανέφερα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, γίνονται κακόβουλα, κακόπιστα και παραπλανητικά, έχουν δε ως αποκλειστικό σκοπό να θίξουν κυρίως εμένα ως Δήμαρχο και την παράταξη μου.

Τέλος δηλώνω ότι θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου ενώπιον όποιου ή όποιας δημοσιεύει γεγονότα που με αφορούν και προστατεύοντας από τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων.

Παυλής Δημήτριος
Δήμαρχος Τρίπολης

ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑNΤΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΜΑΣ......
ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΔΩ , ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ SITES 

''Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ . ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ , ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !! ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ Ή ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΘΕΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΑΣ......ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.........ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΕΔΩ......ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.,.....ΩΣ ΔΕΛΕΑΡ !!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΛΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΩΣ ΑΙΡΕΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ........ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΕΤΣΙ, ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΥΣ.......ΕΝ ΚΑΤΑΚΕΛΙΔΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ......ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Η OΠΟΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ IV ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ........ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ !!!
- Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/tripoli/item/48726-apantisi-pavli-einai-prosopiki-ypothesi-den-sxetizetai-me-to-dimo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.