Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΤΙ ΝΕΑ ΑΔΕΡΦΕ ΠΕΤΡΟ ??? ΜΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΗΣΟΥΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ???

ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ  ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ......Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΛΩΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ENVIROPLAN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ Μ.Π.Ε. ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΔΙΤ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.....ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ .....ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.....ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.....

'' Νέες καταιγιστικές εξελίξεις έφερε η άφιξη του Αθανάσιου Κατρή, Διευθύνοντα Σύμβουλου της εταιρείας Helector, που καταζητείτο για τα σκάνδαλα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιη αφού άνοιξε και αυτός το στόμα του και οδήγησε στην αστυνομία σε τρίτο γύρω συλλήψεων.
Ο ύποπτος, ο οποίος έφθασε στην Κύπρο το μεσημέρι της Παρασκευής με πρόθεση να συνεργαστεί με τις αρχές, επιβεβαίωσε τη μαρτυρία του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Γιάννη Κοκότση καθώς, επίσης, παραδέχθηκε ότι έδινε μίζες σε υπόπτους, εμπλέκοντας στην υπόθεση κι άλλα ηχηρά πρόσωπα.
Τα νέα εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν σε βάρος των:
  • Λεωνίδα Μπόμπολα, Ιδιοκτήτη εταιρείας Helector
  • Προέδρου Ελληνικής εταιρείας Enviroplan S.A
  • Ευτύχιου Μαλληκίδη, πρώην Γενικού Διευθυντή του Συμβουλίου Αποχετεύσεων της Πάφου ''
Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ENVIROPLAN S.A. είναι ο κ. Θεοφάνης Λώλος, που τον βλέπουμε στην ανάθεση της εκπόνησης ΜΠΕ της ΤΕΡΝΑ για το ΣΔΙΤ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!
Η εταιρεία του έκανε την ΜΠΕ με την οποία σερνόμαστε εδώ και χρόνια ταλαίπωρα....
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ ΜΑΣ ???
Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ......ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ ???

σχετικά άρθρα : http://anemosanatropis.blogspot.gr/2016/03/blog-post_839.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.