Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΔΑ ! Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ......ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ 32 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!







«Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» Επειδή όπως είναι γνωστό «Verba volant, scripta manent», παρακαλώ να δημοσιευτεί το επισυναπτόμενο έγγραφο που αφορά την πορεία του έργου «αποκατάσταση των ΧΑΔΑ της Πελοποννήσου». Να θυμίσω ότι η παράταξή μας ανέδειξε το πρόβλημα και αφού το διερεύνησε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκίστικες κορώνες, έφερε στην επιφάνεια αλλά και στην κρίση των Πελοποννησίων την αλήθεια. Τα λόγια πετούν αλλά τα γραπτά μένουν….. Με εκτίμηση Δήμητρα Λυμπεροπούλου Περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου Επικεφαλής Περιφερειακής Παράταξης "Πελοπόννησος Οικολογική"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.