Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ : ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ''ΚΟΛΠΟ'' ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ???

Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε' ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ, ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ......ΑΦΟΥ ΕΛΑΒΕ ΥΠ΄ ΟΨΗ ΤΗΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΤΟ  EΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΕΜΗ !!!
2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ......ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΜΗ ΤΗΣ !!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ''ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ'' ) ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.....ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ....



Ακούμε όλοι κάθε τόσο, την οργισμένη επίθεση που εξαπολύει ο σουλτάνος της Πελοποννήσου κατά πάντων, που του καθυστερούν την εξέλιξη του σχεδίου του με την ΤΕΡΝΑ.
Και κάθε φορά εκτοξεύει μύδρους κατά όσων εμποδίζουν να εφαρμοστεί η ''απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου΄''......για την οποία ΜΟΝΟ ο ίδιος λέει πως ''δίνει την ρητή εντολή για υπογραφή της σύμβασης ''...
Φυσικά και ο Περιφερειάρχης κάνει αστεία με τις καταγγελίες του αυτές, αφού γνωρίζει πάρα πολύ καλά, πως στην ΠΡΑΞΗ 309/2015 ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της 16 και 23 Οκτωβρίου 2015, ΚΛΙΜΑΚΙΟ Ε ` , ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ η φράση ''ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ''..... Μόνον η φράση ''ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ...'' αναφέρεται σε πολλά σημεία της απόφασης !
Αυτό αποτελεί πολύ απλά προϊόν δικής του εμπνεύσεως !!!
Παρ΄όλα αυτά όμως έχουν συμβεί τελεσίδικα τα εξής :
ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ε΄ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥΣ : ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΤΙΝΗ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ 309/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ :
''ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.
ΚΑΙ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε για την εκτέλεση του έργου : ''ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΣΔΙΤ''
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΡΟ κ. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΤΙΝΗ !!!
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???
Στην σελίδα 37 της απόφασης η κ. Στίνη κάνει λόγο για ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ !!!
Και είναι προς τιμήν της το γεγονός πως επέμεινε στην ΑΡΝΗΤΙΚΗ της ψήφο !!!
Όμως στην ανωτέρω απόφαση έχει συμπεριληφθεί ως αποχρών λόγος της θετικής απόφασης για την Περιφέρεια και την ΤΕΡΝΑ, η ύπαρξη και σύσταση της εταιρείας ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. για την οποία αναφέρεται στην απόφαση, πως έχει ΗΔΗ συνάψει συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ !!!

Η περιβόητη όμως εταιρεία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. την ημέρα που βγήκε η απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.........ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!
Δυο μήνες μετά ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ στο ΓΕΜΗ !!!

Συγκεκριμένα η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.  καταχωρήθηκε στο
ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ στις 10-12-2015 και αναφέρεται πως η ΠΡΑΞΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ της εν λόγω εταιρείας είχε γίνει την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, με την υπ. αριθ. 3.689/9-2-2015 ΠΡΑΞΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ της Συμβολαιογράφου Αθηνών, ΕΛΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Η ως άνω Ανώνυμη Εταιρεία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, έλαβε ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΜΗ :
137095214000 και ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΕΜΗ : 137095214000 /10-12-2015....
Δηλώνεται δε ως έδρα της η Τρίπολη, οδός ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 6 !!!
Παρ΄όλα αυτά ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ που πήγε στην ανωτέρω διεύθυνση να παραδώσει ΕΞΩΔΙΚΟ στην εταιρεία, στις 4-3-2016 ......ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ !!!

Τα ερωτήματα που μπαίνουν και ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΗΤΟΡΙΚΑ, είναι :
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ???
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ???
ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ Ε' ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε. ΩΣ......ΥΠΑΡΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ???
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ 309/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ε΄ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ως εταιρεία υπαρκτή, ΔΕΝ αναφέρονται περισότερα στοιχεία της, όπως π.χ. το ΓΕΜΗ που είναι ο μοναδικός αποδεικτικός και ισχυρός λόγος ύπαρξης μιας ανώνυμης εταιρείας ???

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ έβγαλε μια απόφαση για μια εταιρεία που ΔΕΝ είχε καν συσταθεί όταν η ΠΡΑΞΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ της συντάχθηκε 2 μήνες μετά ???

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΟΒΑΡΗ
ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ !!!
Και η επόμενη κίνησή μας είναι να καταθέσουμε στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ όλα τα ΔΗΜΟΣΙΑ έγκυρα έγγραφα που έχουμε στην διάθεσή μας, και αποδεικνύουν τα ανωτέρω καταγγελλόμενα .....
Αν το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ αποφασίζει για μια ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ τον Οκτώβριο του 2015 και βγάζει και φιρμάνια - ''ρητές εντολές''  κατά τον σουλτάνο -Περιφερειάρχη κ. Τατούλη και η εταιρεία δημιουργείται 2 μήνες μετά, κάποιοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ακόμα κι αν είναι λειτουργοί της......
Να τελειώνουμε κάποτε με το οργανωμένο λόμπυ των νεοταξικών συνεργατών, όποιοι κι αν είναι και όποιες θέσεις κι αν κατέχουν !!!

Κάθε έγγραφο στο οποίο γίνεται αναφορά στις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του ανωτέρω άρθρου, ακόμα και η έκθεση της Δικαστικής Επιμελήτριας, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ και φυσικά στην κατοχή της αρθρογράφου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.