Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ : ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ !!! ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ Η ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΑΡΝΙΟΤΑΝ Ν΄ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ......

ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΡΩΗΝ Δ/ΝΤΡΙΑΣ  ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ Η ΘΕΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ !!!

ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ - ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4ΕΤΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ - ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !!!



Επιτέλους πήρε και μια δικαστική απόφαση που την προκάλεσε η ίδια με τα πείσματά της, η κυρία ΠΡΩΗΝ διευθύντρια του Βοσυνιώτειου, που είχε θρονιαστεί στην καρέκλα της και είχε ενσωματωθεί σ΄ αυτήν, που της λέει ορθά κοφτά ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 !!!
Παρά τις 4 εντολές της Προϊσταμένης Υπηρεσίας της ΠΡΟΝΟΙΑΣ του Ναυπλίου, που ζητούσε από το 2011 ακόμα, να τηρηθεί η Νομοθεσία και να μπει στη θέση της διευθύντριας του σταθμού άτομο με ΠΤΥΧΙΟ, η κυρία Κοσμοπούλου Δ. αρνείτο να παραδώσει τον θώκο της και δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην λειτουργία του σταθμού ( ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ) με επισχέσεις εργασίας, πλημμελή τήρηση βιβλίων και υποχρεώσεων, άρνηση να συνδράμει λειτουργικά στην καλύτερη αντιμετώπιση των καθημερινών θεμάτων του σταθμού και άλλα πολλά τερτίπια.....
Παρά την προσπάθεια και της σημερινής διοίκησης του σταθμού, να χρονοτριβήσει το θέμα της αντικατάστασής της ( παράγων της Ν.Δ. ο σύζυγος βλέπετε.....με εξασφαλισμένη την πολιτική κάλυψη και της κυρίας του ), παρά τις ''ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ''  που εμπνεύστηκαν για να παρατείνουν την εξουσία της κυρίας ΠΡΩΗΝ διευθύντριας, ΕΥΤΥΧΩΣ  με τρέχουσα μια ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, η αντικατάσταση της κυρίας Κοσμοπούλου στην διεύθυνση του σταθμού, έγινε επιτέλους πριν λίγους μήνες.
Φυσικά η κυρία κατέφυγε σε ένδικα μέσα, προβάλλοντας την δικαιολογία πως είχε διοριστεί σε.....προσωποπαγή θέση διευθύντριας !!!
Αφού διάγει από τότε σε επίσχεση εργασίας, μαζί με την.....βοηθό της , πληρώνεται από τον ΟΑΕΔ και κάθεται στο σπίτι της, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ να λειτουργήσει εύρυθμα, αφού ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑ....ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ .....
Τώρα, η κυρία, πρέπει να σεβαστεί την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην οποία  η ίδια κατέφυγε χωρίς να καταφέρει αυτό που επεδίωξε και να προβεί σε ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ , ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΑ Ή ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ !!!
Η διοίκηση του σταθμού, έχει τώρα τον λόγο για να προχωρήσει γρήγορα αυτή η ιστορία που έγινε ΣΗΡΙΑΛ ......
Να θυμίσουμε πως όλοι στην πόλη αυτή, από το Εργατικό Κέντρο, μέχρι τους δημοσιογράφους που ασχολήθηκαν με το θέμα, όταν το έκαναν, προσέγγιζαν πολύ επιδερμικά την υπόθεση, προσέχοντας να μη θίξουν τα κομματικά στελέχη της Ν.,Δ που είναι η κυρία και ο σύζυγός της αλλά και όλους όσους ενεπλάκησαν στο ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΒΟΣΥΝΙΩΤΗ, που είναι όλοι οι πρώην δήμαρχοι Τρίπολης (από το 1991 μέχρι σήμερα ) καθώς και οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ που μπήκαν στο ΒΟΣΥΝΙΩΤΕΙΟ επιλεγμένοι από τους δημάρχους.....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ !!!
 ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΡΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .....

Σχετικά άρθρα ;
http://www.makeleio.gr/?p=11169

http://orthologika.blogspot.gr/2015/09/blog-post.html

 ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ 2 ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ Η Δ/ΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑΛ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!
http://www.arcadiasports.gr/index.php/news/policy/8342-perierges-topothetiseis-tou-antiproedrou-tou-bosuniwteiou

http://www.arcadiasports.gr/index.php/news/11314-methodeusan-thn-wra-mhden-gia-to-bosyniwteio



http://katoaptavlaki.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.