Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ !!!

ΤΗΝ ΣΥΝΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ......
ΠΟΤΕ.........
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ SUPER TV ΧΘΕΣ, ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ Ο κ. ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ MΕ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ.....ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.....






ΕΔΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ........ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΟΝΤΙΚΑ (όπως μας παραχωρήθηκε από τα γραφεία της παράταξης μαζί με ΟΛΕΣ τις άλλες διεκδικήσεις και διαμαρτυρίες για το ίδιο θέμα !!!)

Προς
την πρόεδρο της Ο ικονομικής Επιτροπής
Περιφέρειας Πελοποννήσου
κυρία Νικολάκου Κων
Στις 16-1-2015 έλαβα την με αριθμό πρωτοκόλλου 6569/2559/16.1.2015 πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 21.1.2015.
Επειδή παρά τις προφορικές οχλήσεις μέχρι σήμερα, δεν μου δόθηκαν οι εισηγήσεις τα Συμβατικά έγγραφα, το Σχέδιο Σύμβασης Σύμπραξης και ότι άλλο απαιτείται για να διαμορφώσω γνώμη για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα της υπογραφής της  Σύμβασης Σύμπραξης  και ανακήρυξης ΙΦΣ.
Επειδή και σε προηγούμενα στάδια αρνηθήκατε να δώσετε  στοιχεία και έγγραφα στην Οικονομική Επιτροπή και στο Περιφερειακό Συμβούλιο (Σχετική η από 16-7-2014 επερώτηση μας).
Επειδή είχαμε ακόμα και πλαστογράφηση εισήγησης στο ΠεΣυ για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Ζητώ όπως έχω δικαίωμα και έχετε υποχρέωση να μου παραδοθούν οι σχετικές εισηγήσεις και τα έγγραφα για το υπ’ αριθμό 18 θέμα της πρόσκλησης για την συνεδρίαση της  Οικονομικής Επιτροπής στις 21.1.2015 και να λάβω γνώση συνολικά του φακέλου Διεθνής διαγωνισμός για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.   
Τρίπολη 19-1-2015
Ο  Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης
και μέλος της  Οικονομικής Επιτροπής
Περιφέρειας Πελοποννήσου
Νίκος Γόντικας
Συνημμένα η από 16/7/2014


Στην χθεσινή συνέντευξη, η κυρία θεματική, είχε αδικαιολόγητο εκνευρισμό και ένταση, μιλούσε πολύ δυνατά ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΑ και ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ για όλους και όλα, εκθειάζοντας μόνο το έργο του Περιφερειάρχη και της Περιφέρειας, χωρίς επί της ουσίας να απαντά, σε ερωτήσεις μεγάλης σημασίας για την διαχείριση των υπέρογκων κονδυλίων της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. (που ΔΕΝ αναρτώνται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ) και άλλα πολλά.....
Αν δεν ήταν κουραστική (λόγω εντάσεως που μετέδιδε και στους τηλεθεατές ) ήταν τουλάχιστον προκλητική, αφού εκτόξευσε πάλι μύδρους κατά πάντων, είπε πάρα πολλές ανακρίβειες αλλά κατηγόρησε επίσης , μάλλον για το θεαθήναι, την αντιπολίτευση και τον κ. Γόντικα επιλεκτικά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.