Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ'' Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ??? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ''ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ'' ???

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ (???) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ......

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ......


Δείτε το βίντεο !!!


Πέρα από την ΑΝΘΡΩΠΙΑ που πρέπει να αποδεικνύεται ΕΜΠΡΑΚΤΑ καθημερινά και προς ΟΛΟΥΣ, η Περιφέρεια, επιβάλλεται να δηλώσει άμεσα και ευθαρσώς, στα ΜΜΕ τι ακριβώς έχει συμφωνήσει πίσω από τις κάμερες....
Γιατί οι δηλώσεις του σουλτάνου πως πρέπει να έρθει η κυβέρνηση στην καρδιά της Πελοποννήσου, για να αποφασίσει αν θα φέρει πρόσφυγες εδώ, είναι πέραν παντός σχολιασμού....
Όσο για την ''ταπεινή''  και '' σεμνή'' εμφάνιση της ομάδας του σουλτάνου, για την κινητοποίηση της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ των πολιτών, που θα πληρώσουν πάλι το μάρμαρο.....όπως και όλα τα άλλα, δεν αρκεί !!!
Τα μισόλογα του περιφερειάρχη για το ΑΝ και ΠΟΤΕ θα έρθουν πρόσφυγες, αλλά και οι υπεκφυγές στις ερωτήσεις που του ετέθησαν ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ .......δεν λένε τίποτα.
Η δε καμπάνια έχει την δική τη ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ !!!
Κι ας μη δουλεύουμε ο ένας τον άλλο, τέτοιες μέρες και τραγικές ώρες που περνάει η ΕΛΛΑΔΑ μας....
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΥΘΕΩΣ :

1) ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑ ΛΥΣΣΑΛΕΑ......ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Ή ΑΡΑΒΙΚΗ ΦΥΛΗ ??? ( αφού από τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας για την εθνικότητα όσων προσφύγων γυρίζουν πίσω αναδεικνύεται ένα τεράστιο πρόβλημα επιδίωξης της ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ του πληθυσμού μας, με ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ......ακόμα και ΒΙΡΜΑΝΕΖΟΥΣ......ΣΥΡΙΟΙ πάντως είναι ελάχιστοι !!!)

2) ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ???

3) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ.....''ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ''  ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ......ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ???

4) ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ (ΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑΙ !!!) ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ ???

5) Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ......ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ???

Δεν τελειώσαμε εδώ με τις φιέστες της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ που εμπνεύστηκε το σουλτανάτο, για να μας προετοιμάσει για τα......επερχόμενα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.