Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

''ΛΑΓΟΙ'' Ή ΑΙΛΟΥΡΟΙ ΟΙ ''ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΕΣ'' ΔΗΜΑΡΧΟΙ ???

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ???
ΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΔΗΜ ΦΩΤΟΑποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΥΛΗΣ ΔΗΜ ΦΩΤΟ

Ο ρόλος των δημάρχων που βγήκαν σε ευθεία κόντρα απέναντι στον σουλτάνο του Μορέως, για το περιβόητο ΣΔΙΤ Πελοποννήσου, δημιουργεί πολλές απορίες σε όλους εμάς που παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς την ιστορία που γράφεται στο σουλτανάτο, με τα εργολαβικά συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους στον τομέα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!
Αυτή η κόντρα που βγήκε στη φόρα, μόλις  κυβέρνηση πέρασε στο ΦΕΚ την σύσταση ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ , φαίνεται να έχει αμφίβολη διαφάνεια και αποστολή .....
Ενώ είδαμε δημάρχους να βγαίνουν στα κάγκελα, εναντίον του Περιφερειάρχη, να τον αποποιούνται και να στήνουν ομάδες δουλειάς, συνεταιριλίκια στην διαχείριση και να οργανώνουν μεγαλεπήβολες επιχειρήσεις αυτονομίας, ενώ ακούσαμε ακόμα και βαρείς χαρακτηρισμούς προς το μεγάλο αφεντικό της Τατουλονήσου ......από τον ''πρώην φίλο ''  του κ. Καμπόσο (δήμαρχο Άργους Μυκηνών) που τον αποκάλεσε ΣΟΥΛΤΑΝΟ, κι ενώ ακούσαμε και τον δικό μας δήμαρχο της Τρίπολης, να μιλάει με το γνωστό κατηγορηματικό του ύφος.....πως δεν ανέχεται '' κανέναν να του κουνάει το δάχτυλο''......
Ζήσαμε την απόλυτη παράνοια στο χθεσινό συμβούλιο του σουλτανάτου.....
Στο ΠΕΣΥΠ χθες, ήταν 3ο θέμα η έγκριση της ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ, του έργου προσωρινής διαχείρισης  των δήμων (σε σύμπραξη....υποτίθεται !!) Άργους - Μυκηνών ΚΑΙ Ναυπλίου.......
Το θέμα ερχόταν από αναβολή αφού το είχαν απορρίψει η πλειοψηφία, στην πρώτη εισαγωγή του, που το έφεραν οι ίδιοι οι δήμαρχοι εκτός ημερησίας διατάξεως και ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ !!!
Είχαν ''θυμώσει'' μάλιστα τότε, επειδή δεν πέρασε.....και ''βιάζονταν''  να αρχίσουν τις εργασίες διαχείρισης των σκουπιδιών τους !!!
ΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!
ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ.......
ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΔ !!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΣΥΠ.......
ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ.......ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΑΣΤΗΡΙΧΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ....΄΄ΕΚΑΙΓΕ΄΄ !!!
Η κυρία θεματική που ανέλαβε να ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ το θέμα  ΔΕΝ είχε αντίλογο !!!
Όσο για τον δήμαρχο Τρίπολης, επιμένει πως έχει έτοιμο το σχέδιο διαχείρισης, στο ΜΕΓΑΒΟΥΝΙ !!!
Που ΔΕΝ έχει πάρει ακόμα την έγκριση από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ.....
Και δεν πρόκειται ποτέ να την πάρει, ....μαζί με άλλες ανεφικτότητες που παρουσιάζει σαν έργο !!!
ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ :
ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΆΧΑΛΟ......ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ ???
Τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούν ???
Για ΠΟΙΟΝ δέχονται να γίνονται ασυνεπείς και να προδίδουν τα ίδια τους τα λόγια και να αυτοεξευτελίζονται για τις ίδιες τους τις τοποθετήσεις ???
ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ''ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ'' ΤΕΛΙΚΑ ???
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ......ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ''ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ......ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΩΝ'' ???
Πόσο πιο κάτω πια μπορεί να ρίξει τον εαυτό του ένας ΑΙΡΕΤΟΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.