Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΚΙ ΑΛΛΟ .....''ΑΠΩΛΕΣΘΕΝ'' ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ......Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ !!!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΡΟΥΛΑ.......
ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ???
ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ???
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ.....

Κι άλλη βεβαίωση της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου, για παράβολο που βρέθηκε σε φάκελο αλλοδαπού που τον είχαν θάψει από το 2012, με την υπογραφή της κυρίας Ρούλας και το ποσό που είχε πληρώσει τότε ο αλλοδαπός αλλά ΠΟΤΕ δεν αποδόθηκε στο Ταμείο του δήμου, αφού ΔΕΝ είχε εκδοθεί παραστατικό, δηλαδή παράβολο !!!
Αντίθετα είχε δοθεί στον αλλοδαπό, ένα μπακαλόχαρτο με μια σφραγίδα του δήμου Τρίπολης και το ποσό των 100 ευρώ, πως ΤΑΧΑ πλήρωσε ....
Πριν λίγες μέρες ζήτησε και αυτός αντίγραφο του φακέλου του, από το Δημοτολόγιο και πήρε αντίγραφα, ανάμεσα στα οποία βρέθηκε και ένα ΠΑΡΑΒΟΛΟ !!!
ΑΥΤΟ :


Από αυτά που διακρίνονται καλά, παρατηρούμε πως το παράβολο το έχει εκδώσει η γνωστή κυρία Ρούλα, στις 12-11-2012 !!!!!!!!! Τότε δηλαδή που κατέθεσε ο αλλοδαπός τα δικαιολογητικά για τον φάκελό του, για να αιτηθεί την ιθαγένεια .....Τότε, του είχε παραδώσει η κυρία, το κάτωθι μπακαλόχαρτο αντί ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ:

Όταν ζήτησε όμως ο αλλοδαπός τον πραγματικό του αριθμό ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ, επειδή ο φάκελός του είχε ΔΥΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ......πήρε την επίσημη βεβαίωση από τον Δήμο, πως κατέθεσε φάκελο το 2011 !!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ :


Για να μη τρελλαθούμε τελείως ας ξαναπάρουμε από την αρχή το κουβάρι.....
Ο φάκελος βεβαιώνεται πως έχει αριθμό πρωτοκόλλου 62321/21-11-2011.
Το παράβολο που έχει μέσα ο φάκελος, ΔΕΝ είναι το μπακαλόχαρτο που είχε δοθεί στον αλλοδαπό, αλλά ένα πρωτότυπο από μπλοκ παραβόλων του Δήμου Τρίπολης, που φέρεται να έχει εκδοθεί στις 12-11-2012 .....ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟ !!!
Ζήτησε ακόμα ο αλλοδαπός το ακριβές αντίγραφο του διπλοτύπου του παραβόλου που υπάρχει στον φάκελό του καθώς και τον υπάλληλο ή την υπηρεσία του Δήμου που έχει χρεωθεί το αντίστοιχο μπλοκ.....
ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟ :



Κι άλλη διαβεβαίωση της ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του Δήμου Τρίπολης, πως το ΜΠΛΟΚ από το οποίο έχει κοπεί το παράβολο, είναι ΑΠΩΛΕΣΘΕΝ !!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!
Τι άλλο χρειάζεται ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για να επέμβει αυτεπάγγελτα ???
ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΑΣ ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.