Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. !!! ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ !!! ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΤΣΙΡΩΝΗ !!! ΤΙ ΨΕΜΑ !!!

Ο κ. ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ !!!
ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ - ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!
 ΝΤΡΟΠΗ ...........



Ξέραμε πως ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΑΠΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ !!!
Γιατί θα ερχόταν ο δανειστής του στο Δ.Σ. και θα παρέδιδε σε όλους το έγγραφο που δημοσιεύσαμε χθες . για την ενημέρωση των συμβούλων και των ΜΜΕ περί της εξαπάτησής του από τον δήμαρχο που του έχει υφαρπάξει 75.000,00 ευρώ !!!
Χθες επίσης του είχαμε στείλει ένα fb μήνυμα, πως μάλλον ''θα πεθαίναμε από τα γέλια'' αν του τύχαινε έκτακτη σύσκεψη με τον κ. Τσιρώνη στην Αθήνα !!!!
Και του έτυχε .....όλως περιέργως !!!
Δεν σκέφτηκε κάτι πιο πρωτότυπο ......
Ούτε καν πως ήταν η πρότασή μας παγίδα......
ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΩΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ !!!
Μόλις άρχισαν οι βομβαρδισμοί της αντιπολίτευσης  για τα χάλια και την ντροπή των πράξεων του δημάρχου με τα δανεικά και αγύριστα και απαιτούσαν την παρουσία του και την τοποθέτησή του για εξηγήσεις επί του θέματος,.......ο Τάσος με το αυταρχικό και απόλυτο γνωστό υφάκι, επανέλαβε πως ο δήμαρχος είναι στην ''ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ.....ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ....''
Το ποτήρι της ανοχής ξεχείλισε και είπαμε να κάνουμε μια ΕΚΠΛΗΞΗ στον κύριο πρόεδρο του Δ.Σ.
Τηλεφωνήσαμε λοιπόν ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Δ.Σ. σε 2 διαφορετικούς στενούς συνεργάτες του κ. Τσιρώνη που είναι και ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ και ρωτήσαμε με πιοιούς συσκέπτεται ο Υπουργός !!!
Μας απάντησαν πως Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ !!!
Το δηλώσαμε φωναχτά στους συμβούλους της αντιπολίτευσης και αποχωρήσαμε από την αίθουσα των στεναγμών και των ασύστολων ψεμάτων !!!!
ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΣΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου: "Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Γιάννης Τσιρώνης, επισκέφτηκε σήμερα τα εργοστάσια Ανακύκλωσης και παραγωγής μπαταριών της εταιρίας "Sunlight" στην Κομοτηνή και στην Ξάνθη. Τον Γιάννη Τσιρώνη συνόδευαν ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας Θράκης, Γιώργος Παυλίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και ο Δήμαρχος Τοπείρου, Θωμάς Μίχογλου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.