Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Η ΤΕΡΝΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΔΣΑ ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ....ΒΡΟΥΝ !!! ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ !!! Η ΤΕΡΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΑ 80,9 ΕΥΡΩ + ΦΠΑ ΤΟΝ ΤΟΝΟ !!! ΔΗΛΑΔΗ 97 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΤΟΝΟ .....

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΚΑΘΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ ΣΤΑ 97 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΤΟΝΟ (80,9 + ΦΠΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ....
Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΔΣΑ ΚΑΙ ΤΕΡΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΕΒΗ ΑΚΑΡΠΗ !!!


Σήμερα βρέθηκαν σε κοινή συνάντηση ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου και οι εκπρόσωποι της ΤΕΡΝΑ για να αποφασίσουν, αν μπορεί να προχωρήσει το ΣΔΙΤ στις νέες βάσεις που θέτει ο ΕΣΔΑ .
Στην συνάντηση από πλευράς κυβέρνησης δεν παρευρέθη κανένας υπουργός, ήταν μόνο ο κ. Καπετάνιος ως γραμματέας !!
Επίσης έλειπε αρχικά ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ κ. Ανδρικόπουλος, ο οποίος αργότερα εμφανίστηκε ξαφνιάζοντας πολλούς, αλλά ερωτηθείς απάντησε πως εξακολουθεί να κάνει ''χρέη''  προέδρου, μέχρι να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του !!!
Το ΓΙΑΤΙ δεν έπεισε κανέναν αυτή η δικαιολογία, είναι προφανές, γνωστής ούσης της ιδιαίτερης σχέσης του δημάρχου Ξυλοκάστρου, με τον σουλτάνο του ΜΩΡΕΩΣ !!!
Οι πληροφορίες μας ( οι καλά εξακριβωμένες) λένε, πως η ΤΕΡΝΑ εμμένει στο κόσοτς ανά τόνο, στα 80,9 ευρώ + ΦΠΑ, όπερ συνυπολογιζόμενο δίνει 97 ευρώ τον τόνο !!!!!
Ποσό ασύμφορο και αδύνατο να διαχειριστεί από τα δημοτικά τέλη, που οδηγούνται σε πενταπλασιασμό, για να βγάλει ο κύριος Περιστέρης τα κόστη του και τα πιθανά pourboire σε όσους χρωστάει χάρη για την σύμβαση !!!
Οι δήμαρχοι έδειξαν την κάθετη αντίθεσή τους με το συγκεκριμένο ποσό αφού βλέπουν ΤΩΡΑ πως μια τέτοια συμφωνία, θα δημιουργήσει εντάσεις και κόντρες βαθειές με τους πολίτες τους και ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ !!!
Μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην κοινή συνεδρίαση της ΠΕΔ και του ΦΟΔΣΑ την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 στην Τρίπολη !!!
Πάντως καλό θα ήταν να θυμηθούμε ΟΛΟΙ μας τις κορώνες της κυρίας θεματικής, για το κόστος ανά τόνο της ΤΕΡΝΑ.........
Στο TV SUPER την περασμένη Πέμπτη, είχε διαρρήξει τα ιμάτιά της, για την τιμή των 61 ευρώ ανά τόνο......που φυσικά την στόλιζε με τον όρο ''μεσοσταθμική''  για να αποφεύγει τις επερχόμενες πιθανές κατηγορίες για παραπλάνηση του κοινού.......στην περίπτωση που στο τέλος θα μαθευτούν ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .......
Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.