Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

OIKONOMIKO FORUM ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ !!! ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ , ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΦΙΡΜΕΣ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ,,ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ FORUM ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.....







ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ .

Delphi Economic Forum (Μ.Κ.Ο.) !!!!!!!!!!!!!!!!
THING "TANΚΣ" !!!!!!!!!
ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ FORUM ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ !!!!
Υπό την αιγίδα της Α.Ε.(αυτού εξοχότητος !!!) του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και με την στήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΝΑ ΚΑΙ ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ) και του Δήμου Ξεκινάει την Παρασκευή forum !!!!!
Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών βρίσκονται ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, οι πρώην πρωθυπουργοί κ. Λουκάς Παπαδήμος, κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Aντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.(ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤA)
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΟΜΙΛΗΤΏΝ
Πολύκαρπος Αδαμίδης, Χαρτοφ. Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων, Ευρ. Επιτροπής !!!!! ("alter ego" του Αβραμόπουλου)
Ιωάννης Αμανατίδης, Υφυπουργός Εξωτερικών
Θάνος Βερέμης, Αντιπρόεδρος, Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής (Θάνος Βερέμης: Φυλετικά δεν είμαστε Έλληνες!)υπήρξε Διευθυντής του “Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής” (ΕΛΙΑΜΕΠ Ελληνικό branche της λέσχης Μπίλντερμπεργκ ) και ως το 2000 - Από το 2004-2010 ήταν Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ) -
Μάκης Βορίδης, πρώην Υπουργός Υγείας & Βουλευτής ΝΔ (ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ, Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ !!!)
Παναγής Βουρλούμης, πρώην Πρόεδρος, ΟΤΕ (Σε δίκη ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ο Παναγιώτης Βουρλούμης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ και ο Γιώργος Ιωαννίδης, διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών, οι οποίοι ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ στην υπόθεση Siemens)
Μαριέττα Γιαννάκου, Πρώην Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων
Τάσος Γιαννίτσης, Πρώην Υπουργός Εργασίας
Νίκος Δένδιας, πρ. Υπουργός Άμυνας, Ανάπτυξης, Δημόσιας Διοίκησης & Δικαιοσύνης
Νικηφόρος Διαμαντούρος, πρώην Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής (ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
Νίκος Ευθυμιάδης, Επίτιμος Πρόεδρος ΣΒΒΕ - Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, REDESTOS (Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ , ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ Bilderberg, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΚΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΛΑΒΕ 1.000.000.
Λούκα Κατσέλη, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Εθνική Τράπεζα
John Kittmer, Πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα
Άλκης Κούρκουλας, Επικεφαλής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Τουρκία
Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Επίτιμος Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ) (ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΖΕΟΛΙΘΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΩΤΑ ΕΥΡΟΥ; Μόλις 10 χλμ. βόρεια των Πετρωτών, στο Κίρτζαλι της Βουλγαρίας, υπάρχει επίσης κοίτασμα ζεόλιθου, το οποίο εκμεταλλεύεται η ελληνική εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά του Οδυσσέα Κυριακόπουλου.! ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ S&B ΣΤΗ ΜΗΛΟ;
Ελευθερία Μαμιδάκη , Αντιπρόεδρος, Mamidoil-Jetoil S.A.
Ιωάννης Μανιάτης, πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Αντώνης Μανιτάκης,πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Καθηγητής Δικαίου, Πανεπιστήμιο Αθηνών,Ιωάννης Πανούσης, πρ. Αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών , Καθ. Εγκληματολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πέτρος Μάστακας, Υπεύθ.Προστασίας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!
Ντόρα Μπακογιάννη, Πρώην Υπουργός Εξωτερικών & Βουλευτής ΝΔ
Κώστας Μπακογιάννης, Περιφερειάρχης, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας !!!!!!!
Αλέκος Παπαδόπουλος, πρώην Υπουργός Οικονομικών !!!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Στουρνάρας , Διοικητής, Τράπεζα της Ελλάδας (ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ emoticon wink
Νίκη Τζαβέλα, πρώην Ευρωβουλευτής (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ)
Γκίκας Χαρδούβελης, πρώην Υπουργός Οικονομικών, Καθηγητής Οικονομικών, Παν. Πειραιά !!!!!!!!!!!!!!
Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ "ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ"
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ, ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ;
Από τους διεθνείς ομιλητές ξεχωρίζουν o πρώην Καγκελάριος της Αυστρίας κ. Wolfgang Schüssel, η Επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης κα Corina Cretu, η επικεφαλής του Αμερικάνικου Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας κα Deborah Wince-Smith, και ο επικεφαλής του γραφείου των Financial Times στις Βρυξέλλες κ. Peter Spiegel.
Μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχουν κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης, στελέχη πρώτης γραμμής της αντιπολίτευσης, επίτροποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υψηλόβαθμα στελέχη παγκόσμιων φορέων όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Ευρωπαϊκός ΣΔΟΕ (OLAF) και επικεφαλής διεθνών δεξαμενών σκέψης με μεγάλη επιρροή. Στη συνάντηση θα συζητηθούν 20 καίρια ζητήματα , από τις αλλαγές στη διεθνή γεωπολιτική ισορροπία ισχύος και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ως τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΛΉΜΜΑΤΑ και τις ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!!!!! (ΒΡΩΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ....)
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ
Βωξίτες Παρνασσού-ELMIN (Κάνει εξορύξεις καταστρέφοντας επιφανειακές εκτάσεις δάσους και πέραν των αδειοδοτημένων ορίων.) , Libra Group (συμφερόντων της εφοπλιστικής οικογένειας Λογοθέτη, ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ Η LXM Group, με έδρα το Λονδίνο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του LXM Group, «οι πελάτες επωφελούνται από την πρόσβαση στα αποκλειστικής ιδιοκτησίας συστήματα της εταιρείας προκειμένου να εντοπίζουν ποσοτικές στρατηγικές υπεραπόδοσης σε σχέση με την αγορά. Η πελατειακή βάση του LXM Group περιλαμβάνει μερικές από τις μεγαλύτερες επενδυτικές τράπεζες και κερδοσκοπικά αμοιβαία κεφάλαια στον κόσμο»ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ "ΠΕΙΡΑΙΩΣ")
Cosmote(ΩΠ ΚΑΙ Ο ΟΤΕ) ΔΕΠΑ, ΔΕΗ !!, Consolidated Contractors Company(η CCC, ήταν χορηγός της εταιρείας I4SENCE, του αδελφού του Παπανδρέου, του Αντρίκου) , KPMG (,Μεγαλοστέλεχος της KPMG και… κουμπάρος Λαυρεντιάδη, αφού «ήλεγξε» ανεπιτυχώς την Proton (της οποίας ήταν δανειολήπτης!) μεταπήδησε στην A&M που ελέγχει τις … κυπριακές τράπεζες.Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ !), Hellas Gold !!!! και o Όμιλος Μυτιληναίου.!!!!!
ΘΕΕ ΜΟΥ !!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ...
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ FORUM ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!.
Delphi Economic Forum (M.K.O.) !!!
FOUNDATION BOARD
Symeon G. Tsomokos SGT SA
Founder and Chairman of the Delphi Economic Forum
Εταιρία δημοσίων σχέσεων «Συμεών Τσομώκος» που συνεργάζεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια με την Lockheed Martin.(F-16 μαχητικά κλπ)
Panayiotis Bernitsas
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος τίμησε με τον χρυσό σταυρό του Αποστόλου Παύλου, τους νομικούς Μαρίνο και Παναγιώτη Μπερνίτσα το δικηγορικό γραφείο το οποίο συμβάλλει τα μέγιστα για την προστασία των εμπράγματων δικαιωμάτων της εκκλησίας !!!!
John D. Saracakis
Yiannis Thomatos
ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
ΣΥΜΕΩΝ Γ Τσομώκος Α.Ε.
Οδός Καρνεάδου 9, τηλ. +30 210 7289000
Stella Tsomokou (ΚΟΡΗ)
Vice-President SGT SA
Yiannis Trikardos
ΕΦ ΟΠΛΙΣΤΗΣ
Lila Vogli
ΤΟ 2010, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΤΟ 2011 Λίλα Βόγλη, σύμβουλος επικοινωνίας Υπουργείου Ανάπτυξης
Λίλα Βόγλη, υποψήφια με το Ποτάμι στη Β' Αθηνών !!1
(ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ !!!!!!!!!!!!!!)
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ , Ο ΔΟΝ ,ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΝ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΝ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ , ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΚΑΙ "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ " ..........
Αν θυμάμαι καλά, το όνομα Πυθία από το Πύθων δε βγαίνει;
Πυθία ονομαζόταν η εκάστοτε Πρωθιέρεια του Θεού Απόλλωνα στο Μαντείο των Δελφών η οποία, ευρισκόμενη σε έκσταση, μετέφερε τη χρησμοδότηση του Θεού προς τον ενδιαφερόμενο με τρόπο συνήθως λακωνικό, δυσνόητο και αινιγματικό.
Η λέξη «Πυθία» προέρχεται από το «Πύθων», το όνομα ενός ερπετού, φιδιού ή «δράκου» που σκότωσε κατά τη μυθολογία ο Απόλλωνας για να κυριεύσει το χώρο του μαντείου στους Δελφούς.
Πριν από κάθε χρησμοδότηση η Πυθία πλενόταν (ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ), έπινε νερό από την Κασταλία πηγή (AYTOI EVIAN), μασούσε φύλλα δάφνης και ανέβαινε σ' έναν τρίποδα (DEN EINAI ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ). Από τη βάση του τρίποδα έβγαιναν αναθυμιάσεις που παράγονταν με την καύση διαφόρων ψυχοτρόπων βοτάνων, εμπλουτισμένων με υψηλές ποσότητες μεθανίου. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ : "ΒΡΩΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ")
Η Πυθία ερχόταν σε έκσταση και έβγαζε ασυνάρτητες κραυγές και λόγους.(ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ) Οι ιερείς του μαντείου μετέτρεπαν τα άναρθρα αυτά λόγια σε έμμετρους χρησμούς, με διφορούμενη σημασία. (ΜΩΡΕ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ........)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.