Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ....

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ !!!
Η ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ !!!


Σάλος έγινε σήμερα στο Δημαρχείο Τρίπολης από τους επιθεωρητές του ΣΕΕΔΔ που έφθασαν απροειδοποίητα πρωί πρωί και ζήτησαν όλο το αρχείο των ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ από το 2011 για να ελέγξουν τα καταγγελλόμενα !!!
Η υπόθεση ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ φαίνεται να είναι πιο άγρια και αλήτικη από όσο υποθέτουμε, αφού υπάρχουν ''ατασθαλίες''  απίστευτης προκλητικότητας, που οδηγούν τον καθένα να σκέφτεται πως, όλοι αυτοί που παράτησαν το ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ του Δήμου Τρίπολης, σε δυο ταχυδακτυλουργούς της απατεωνιάς, που νόμιζαν πως μπορούν να διαχειρίζονται προσωπικά και σημαντικά έγγραφα ακριβοπληρωμένα για να εκδοθούν.....σαν ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ, δεν μπορεί παρά να είναι όχι απλά ανεύθυνοι....αλλά ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !!!
Άλλωστε ο Καλλικράτης στο άρθρο 58 ορίζει επακριβώς τον ρόλο και την ευθύνη των δημάρχων, σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουν στην αρμοδιότητά τους.

http://www.cityofnafplio.com/2011/01/12/kallikrates-powers-duties-of-mayor-deputy-mayors/

Αναφέρεται :
δ) Eίναι προϊστάμενος των υπηρεσιών του δήμου. Ως προϊστάμενος όλου του προσωπικού του δήμου εκδίδει τις πράξεις που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις για το διορισμό, τις κάθε είδους υπηρεσιακές μεταβολές και την άσκηση του πειθαρχικού ελέγχου.

Με απλά λόγια ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ......ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.....
Πάντως αγωνιστές της Νομιμότητας και της διαφάνειας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Πρέπει να ξέρουμε το ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ του καθενός από τους δημάρχους  , γιατί με τον πολιτικό οίστρο που τους διακρίνει, είναι ικανοί να στρέψουν το θέμα υπέρ τους, με τις δηλώσεις που θα σπεύσουν να κάνουν στα μέσα που τους σιγοντάρουν.....και να παριστάνουν τις μεν μωρές παρθένες στο θέμα των ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ, αλλά και τους ''ήρωες'' στο θέμα του αιφνιδίου ελέγχου του ΣΕΕΔΔ ....
Kαι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ΣΕΕΔΔ κάνει ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και όχι ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ !!!
Δηλαδή ασχολείται μόνο με τις διοικητικές κυρώσεις στο τέλος και καθόλου με το ΠΟΙΝΙΚΟ μέρος των πράξεων των παρανομούντων.
Οι ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ πράξεις των ταχυδακτυλουργών του ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ, θα κριθούν από την Δικαιοσύνη, στην οποία έχει ήδη γίνει καταγγελία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.